Anii_tsb ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 خدا رو شکر ایرانیم و فیلتر هستیم با افتخار حالا فیلتر هم نبودیم ننه بابامون نمیزاشتن 1 1 نقل قول
Anii_tsb ارسال شده در 8 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: اوه من بودم سکته میزدم چرا سکته زدن چیزی هست به نام انگشت وسطی قشنگ برمیگردی جلو پنجره انگشت وسطی رو به همه جا نشون میدی بعد پنجره رو میکشی بعد همه چراغ های خونه رو هم باز میزاری به همین راحتی نقل قول
Anii_tsb ارسال شده در 8 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: ببین من اون موقع فکر این چیزا نیستم من میترسم یه بار دزد زده بود خونمونو من تا یه هفته ادم نبودم یااا، خوش به حالت. خونه ما رو 4 بار زدن و خانوادم به هیچ جاشون نبود فقط رفتن به پلیس گفتن و دوباره اومدن همون چیزایی که دزدیده شده بود رو خریدن گذاشتن سرجاش نقل قول
Anii_tsb ارسال شده در 8 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: اخه policeخودش دزدا هر محلو میشناسه کاری نمیکنه من کلا خاطره خوبی از این چیزا ندارم یه بارم یه یارو پرید تو ماشینم صندلی جلو تنها شانسی که اوردم این بود سوییچ ننداخته بودم پریدمپایین من بعد این داستانا کلا میترسم آفرین خوب کاری کردی. وگرنه میزد بدبختت میکرد به نظرم برو پیش کسی که ترستو میندازه ( بهش تو ترکی میگن بچی ) توی بچی وقتی که از چیزی زیاد ترسیدی میبرنت اونجا یه خانوم/آقا میاد و ترساتو میندازه به نظرم این راه حل خوبی هست که فراموشش کنی و یا اصلا دیگه نترسی ازش نقل قول
Anii_tsb ارسال شده در 8 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: چه جالب یعنی با ترست روبروت میکنه؟ نمیدونستم همچین چیزی هست مرسی عزیزم❤❤ نه قراره کمرتو ماساژ میده و یه کاغذی میده که همراه اسپند دود کنی توی خونتون از اونجایی که فقط دو بار رفتم هر دو بارش هم آقا بود چون بچه بودم خواهش عزیزم وظیفم بود نقل قول
Miss little ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ۱ ساعت قبل، Anii_tsb گفته است: خدا رو شکر ایرانیم و فیلتر هستیم با افتخار حالا فیلتر هم نبودیم ننه بابامون نمیزاشتن حقیقتا برگام موندن خودم ریختم... ولی خدا رو شکر اتاق من اصلا پنجره نداره... ولی ممکنه از این ترسناک تر هم باشه؟ نقل قول
حسین138 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ۱ ساعت قبل، Anii_tsb گفته است: خدا رو شکر ایرانیم و فیلتر هستیم با افتخار حالا فیلتر هم نبودیم ننه بابامون نمیزاشتن سلام، این شوخیه یا جدی؟؟؟ نقل قول
Anii_tsb ارسال شده در 8 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: سلام، این شوخیه یا جدی؟؟؟ نه واقعا اتفاق افتاده نقل قول
Anii_tsb ارسال شده در 8 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2023 هم اکنون، Miss little گفته است: حقیقتا برگام موندن خودم ریختم... ولی خدا رو شکر اتاق من اصلا پنجره نداره... ولی ممکنه از این ترسناک تر هم باشه؟ اره درک میکنم ولی زیادم ترسناک نیست شاید یه نفر کرمش گرفته اره ممکنه شاید یه هکری یا قات*لی چیزی باشه نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .