Deli ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 (ویرایش شده) بنام خدایی که هر چه دارم از اوست ... خیلیا گفتن تلخی ، تو خودتی ، کم میخندی ، ساکتی ، بداخلاقی و و و ... اما اینجا شاید جای بهتری باشه برای گفتن خیلی چیزا یه دختر سی ساله زاده خرداد ماهم ، یکی شبیه همه شما برای من انسانیت رنگ خدا داره ، بوی بهشت داره و پر از خوبی هایی هستش که فکرشو میکنی ... تلخی من از بی شرافتیه آدماست ، تو خودم بودن و سکوتم از هرزگی افکارهاست ، لبخند کمم از نبود حال خوب آدماست بداخلاقیم از ندیدن حرفهای قشنگیه که به دل بشینه ... پس منو قضاوتم نکن 》》》 بشناسم و بعد بگو سوگلی کی بود شغل من اصلا هیچ ربطی به محیط اینجا نداره پس مدام ازم نپرسین شغلت چیه .. خانواده من و عزیزام ، خودشون و شغلشون هیچ ربطی به اینجا ندارن پس فقط منو ببین نه اطرافیانمو کلام آخر اگه آدم خوش رو و خوش کلامی باشی برای من عزیزی منم یک انسانم مثل همه ویرایش شده 8 فروردین، 2023 توسط Sogol 9 4 1 نقل قول
ایران قوی ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 هر که هستم هر چه هستم برکسی مربوط نیست …. 5 1 نقل قول
نیلوفر ارسال شده در 10 فروردین، 2023 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ در 17:24، ایران قوی گفته است: هر که هستم هر چه هستم برکسی مربوط نیست …. ❤❤❤ 4 1 نقل قول
Milatii ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ در 17:24، ایران قوی گفته است: هر که هستم هر چه هستم برکسی مربوط نیست …. خیلی هم عالی 2 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ در 16:53، Sogol گفته است: بنام خدایی که هر چه دارم از اوست ... خیلیا گفتن تلخی ، تو خودتی ، کم میخندی ، ساکتی ، بداخلاقی و و و ... اما اینجا شاید جای بهتری باشه برای گفتن خیلی چیزا یه دختر سی ساله زاده خرداد ماهم ، یکی شبیه همه شما برای من انسانیت رنگ خدا داره ، بوی بهشت داره و پر از خوبی هایی هستش که فکرشو میکنی ... تلخی من از بی شرافتیه آدماست ، تو خودم بودن و سکوتم از هرزگی افکارهاست ، لبخند کمم از نبود حال خوب آدماست بداخلاقیم از ندیدن حرفهای قشنگیه که به دل بشینه ... پس منو قضاوتم نکن 》》》 بشناسم و بعد بگو سوگلی کی بود شغل من اصلا هیچ ربطی به محیط اینجا نداره پس مدام ازم نپرسین شغلت چیه .. خانواده من و عزیزام ، خودشون و شغلشون هیچ ربطی به اینجا ندارن پس فقط منو ببین نه اطرافیانمو کلام آخر اگه آدم خوش رو و خوش کلامی باشی برای من عزیزی منم یک انسانم مثل همه 3 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 اگہ اونہ من بہش گفتم انجمن فعال باشہ 1 1 نقل قول
fereshte A ارسال شده در 18 مرداد، 2023 ارسال شده در 18 مرداد، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ در 16:53، Sogol گفته است: بنام خدایی که هر چه دارم از اوست ... خیلیا گفتن تلخی ، تو خودتی ، کم میخندی ، ساکتی ، بداخلاقی و و و ... اما اینجا شاید جای بهتری باشه برای گفتن خیلی چیزا یه دختر سی ساله زاده خرداد ماهم ، یکی شبیه همه شما برای من انسانیت رنگ خدا داره ، بوی بهشت داره و پر از خوبی هایی هستش که فکرشو میکنی ... تلخی من از بی شرافتیه آدماست ، تو خودم بودن و سکوتم از هرزگی افکارهاست ، لبخند کمم از نبود حال خوب آدماست بداخلاقیم از ندیدن حرفهای قشنگیه که به دل بشینه ... پس منو قضاوتم نکن 》》》 بشناسم و بعد بگو سوگلی کی بود شغل من اصلا هیچ ربطی به محیط اینجا نداره پس مدام ازم نپرسین شغلت چیه .. خانواده من و عزیزام ، خودشون و شغلشون هیچ ربطی به اینجا ندارن پس فقط منو ببین نه اطرافیانمو کلام آخر اگه آدم خوش رو و خوش کلامی باشی برای من عزیزی منم یک انسانم مثل همه ❤ 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 22 مهر، 2023 ارسال شده در 22 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ در 16:53، Sogol گفته است: بنام خدایی که هر چه دارم از اوست ... خیلیا گفتن تلخی ، تو خودتی ، کم میخندی ، ساکتی ، بداخلاقی و و و ... اما اینجا شاید جای بهتری باشه برای گفتن خیلی چیزا یه دختر سی ساله زاده خرداد ماهم ، یکی شبیه همه شما برای من انسانیت رنگ خدا داره ، بوی بهشت داره و پر از خوبی هایی هستش که فکرشو میکنی ... تلخی من از بی شرافتیه آدماست ، تو خودم بودن و سکوتم از هرزگی افکارهاست ، لبخند کمم از نبود حال خوب آدماست بداخلاقیم از ندیدن حرفهای قشنگیه که به دل بشینه ... پس منو قضاوتم نکن 》》》 بشناسم و بعد بگو سوگلی کی بود شغل من اصلا هیچ ربطی به محیط اینجا نداره پس مدام ازم نپرسین شغلت چیه .. خانواده من و عزیزام ، خودشون و شغلشون هیچ ربطی به اینجا ندارن پس فقط منو ببین نه اطرافیانمو کلام آخر اگه آدم خوش رو و خوش کلامی باشی برای من عزیزی منم یک انسانم مثل همه عالی بود بانو 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .