ashkan ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 شپی نالان کنان بار غمانا 2- که برت ای غمان شمن امانا 3- منا حسرت بسی دوستان دلا انت 4- که دنیا پرچیا چو بی وفا انت 5- کجا انت همدلیء‘ هم زبانی 6- شه مردیءَ به بیتی یک نشانی 7- عجب رسم بدی کپت به میانا 8- مروت همسفر بوگون زمانا 9- گذرگاه زمانا سنگ به ساری 10- دگر رسمی شه هما رسمان بیاری 11- محبت قصهء‘ افسانه بوت َ 12- مروت منزلی ویرانه بوت َ 13- بیاء‘ دوست گون تی ماهین جمالا 14- گون آ،ئی رونقء‘ حسنء‘ کمالا 15- شه میدان پری رنگان گذر کن 16- که روچ وهدی شه خاور سر در آری 17- کجا،کسّ ِ کرم ِ شب تابءَ چاری 18- مکن گلایگ شه زمانا 19- بگرتی دلبین دوست ِ نشانا ترجمه فارسی اشعار............... 1- امشب غمهای خود را از دل بیرون میکنم 2- که این غمها، آرامش و بردباری مرا از من گرفته اند 3- ای دوستان!من در دل حسرت های زیادی دارم 4- که چرا دنیا اینگونه بی وفاست؟ 5- همدل و هم زبان من کجاست؟ 6- که از مردانگی یک نشان داشته باشد 7- روزگار عجب رسم بدی دارد! 8- جوانمردی با زمانه همسفر شده است 9- گذرگاه روزگار را با سنگ مسدود کنید 10- رسمی دیگر از رسوم پسندیده ی گذشته بیاورید 11- محبت به صورت قصه و افسانه درآمده است 12- مروت به منزلی ویرانه تبدیل شده است 13- ای محبوب!با جمال زیبای خود بیا 14- با آن رونق،حسن و کمال زیبایی خود بیا 15- از بازار زیبا رویان بگذر 16- جمال بی مثال خود را متجلی نما 17- هنگامی که خورشید از خاور طلوع کند، 18- چه کسی کرم شب تاب را تماشا می کند؟ 19- از روزگار گلایه نکن 20- سراغ معشوق زیبا روی خود را بگیر 3 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .