نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 جهــت گـــرفــتن فــال کــلیــک کــنیــد نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 فال من ی بار درست دراومد نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: فال من عالی عزیزم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 الناز خواهری بیا فال جان دلم @Elnaz نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: فدات عشق برا خودتم عالی بود انشالله خیره❤❤ ممنون نفسی نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 13 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: جهــت گـــرفــتن فــال کــلیــک کــنیــد فال شما : 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: فال شما : منظورش ادمین بوده. ما از بس اینجا زحمت میکشیم..بهمون پاداش نمیدن 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: فال شما : یکی بیاد منو بدوزه نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: منظورش ادمین بوده. ما از بس اینجا زحمت میکشیم..بهمون پاداش نمیدن وای الناز نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: وای الناز بخودا ..از بس اینجا زحمت میکشیم.. انجمنشون رو مزیین کردیم.. اصلا به ما درجه نمیدن.. الهی فدای حضرت حافظ بشم که ما رو درک میکنه .. 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 4 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: فال شما : خواهر ت فال اومد. اجرکم عنداالله. قرار اون دنیای ی سه تا کیو بدن به ما آکبند دست نخورد نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: خواهر ت فال اومد. اجرکم عنداالله. قرار اون دنیای ی سه تا کیو بدن به ما آکبند دست نخورد الهی آمین.. حالا این دنیا هم بدید طوری نمیشه.. الهی آمین نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: وای❤ تااازه من اصلا لایک نمیتونم بکنم.. دیگه فاجعه به این بزرگی رو کجا دلم بزارم.. 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: تااازه من اصلا لایک نمیتونم بکنم.. دیگه فاجعه به این بزرگی رو کجا دلم بزارم.. اوخی بیا بغل خودم خواهری❤ نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: اوخی بیا بغل خودم خواهری❤ فداات عزیزم.. منم برم کم کم.. شبی بسیار به یاد ماندنی بود..شبتون بخیر.. بوووس بوووس.نیلوفرای عزیزم شبتون بخیر 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: فداات عزیزم.. منم برم کم کم.. شبی بسیار به یاد ماندنی بود..شبتون بخیر.. بوووس بوووس.نیلوفرای عزیزم شبتون بخیر فدات عزیزکم مراقب خودت و مامانت باش، میبوسمت، شبت پراز ستاره جان دلم❤ نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 3 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: فدات عزیزکم مراقب خودت و مامانت باش، میبوسمت، شبت پراز ستاره جان دلم❤ ممنونم عزیزم.. لطف داری .شما هم در کنار خانواده سلامت و دلخوش باشید 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 38 دقیقه قبل، cursed angel گفته است: این شعر مولانا یکی از قشنگ ترین چیزاییه که خواندم: دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ دانی که پس از عمر چه ماند باقی؟ عشق است و محبت است و باقی همه هیچ. 4 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: ممنونم عزیزم.. لطف داری .شما هم در کنار خانواده سلامت و دلخوش باشید ممنون عزیزکم❤ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .