Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: الناز جانم نیومد ۴تا گزینه هست.باید لینکو بزنم؟ نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: بزار الان برات عکسشو میدم عشق❤❤ مرسی.ولی من خندیدم خیلی بد شد. نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 4 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: ۴تا گزینه هست.باید لینکو بزنم؟ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: فکرکنم ترکی استانبولی نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 4 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: وای بگو نیل❤ الان میگم وایسا نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن زیر رو با سرعت بالا و دُرست بخونید و ویسشو ارسال کنید سه دزدِ بزُ دزدِ رفتن بزُ دزدی یه دزدِ بزُ دزدِ دو بز دزدید ولی دو دزدِ بزُ دزد، یه بز دزدیدند دو دزدِ بزُ دزد به یه دزدِ بزُ دزد، گفتن: ما که دوتا دزدِ بزُ دزدیم، یه بز دزدیدیم ، اما تو که یه دزدِ بزُ دزدی دو بز دزدیدی!! تــوجــه: دوسـتانی که دوستدارن ویس بفرستن. اول باید با گوشی ضبط کنن صداشونو بعد برن ت سایت زیـر آپلود کـنن صدارو و بعد لینک رو اینجا بفرستن سایت آپلود ویرایش شده 7 فروردین، 2023 توسط Elnaz 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: الناز جونیم نیس که نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: عالی بود عشق❤❤ نیلوفر اینـــو بگو نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: وای باش❤❤ و در آخر جمله انگلیسی زیر رو یه بار هم بتونی بگی قبوله! Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch یعنی: سه جادوگر به سه ساعت سواچ نگاه میکنند؛ کدام جادوگر به کدام ساعت نگاه میکند تکرار جملات سخت و تکرار نشدنی تکرار جملات نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: وای باش❤❤ من انگلیسیم افتضاحتو اول بگو نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: وای نه تو بخون جان فشانی کن❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: اقا ادنین بیاد جایزه بده بخونم این سخته ادمین رفت گل بچین نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ۱ ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن زیر رو با سرعت بالا و دُرست بخونید و ویسشو ارسال کنید سه دزدِ بزُ دزدِ رفتن بزُ دزدی یه دزدِ بزُ دزدِ دو بز دزدید ولی دو دزدِ بزُ دزد، یه بز دزدیدند دو دزدِ بزُ دزد به یه دزدِ بزُ دزد، گفتن: ما که دوتا دزدِ بزُ دزدیم، یه بز دزدیدیم ، اما تو که یه دزدِ بزُ دزدی دو بز دزدیدی!! تــوجــه: دوسـتانی که دوستدارن ویس بفرستن. اول باید با گوشی ضبط کنن صداشونو بعد برن ت سایت زیـر آپلود کـنن صدارو و بعد لینک رو اینجا بفرستن سایت آپلود ویس 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 4 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: عالی عزیزم❤ نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: ای جانم فدات شم قشنگ گفتی❤❤ ببخشید دیگه نصفه بود خیلی بد بود.سلام هم نکردم..لهجه هم داشتم 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی گفتی عزیزم❤ا نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: عالی عزیزم❤ ببخشید دیگه..فدات عزیزم صدامم بد بود و خندم گرفت نتونستم ادامه بدم.. 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: ببخشید دیگه نصفه بود خیلی بد بود.سلام هم نکردم..لهجه هم داشتم ن عالی گفتی عزیزکم. اولا لهجه نداشتی. دوما اگه هم لهجه داشته باشی قشنگ من از لهجه اصفهانی، ترکی، کردی خیلی خوشم میاد جان من❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: ببخشید دیگه..فدات عزیزم صدامم بد بود و خندم گرفت نتونستم ادامه بدم.. الان ببین من قسمت انگلیسی چه گندی میخام بزنم بخند فقطآی دونت نو نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: خیلی عالی گفتی نفس صداتم مثل نیلو جان خیلی قشنگه عزیزدلم❤❤❤ 1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: الان ببین من قسمت انگلیسی چه گندی میخام بزنم بخند فقطآی دونت نو ❤ خجالتم ندید.. 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عزیز دلم الناز چانم ❤❤❤این اخریرو من میخواستم بگم ساندویچ ادمین کجاست من نمیبینم.ادمین بیا ویس بده صدات آرامش بخشه.. 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: ادمین کجاست من نمیبینم.ادمین بیا ویس بده صدات آرامش بخشه.. وای الناز نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: لطفا ادمین این اخریرو فقط بگن با سپاس ادمین ترک زبان هستن بیاد اون ترکی رو بگه نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: ادمین ترک زبان هستن بیاد اون ترکی رو بگه نه صدایی نه عکسی نه احساسی نکنه ادمین رباته.. داره با احساساتمون بازی میکنه .. 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .