نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 (ویرایش شده) متن زیر رو با سرعت بالا و دُرست بخونید و ویسشو ارسال کنید سه دزدِ بزُ دزدِ رفتن بزُ دزدی یه دزدِ بزُ دزدِ دو بز دزدید ولی دو دزدِ بزُ دزد، یه بز دزدیدند دو دزدِ بزُ دزد به یه دزدِ بزُ دزد، گفتن: ما که دوتا دزدِ بزُ دزدیم، یه بز دزدیدیم ، اما تو که یه دزدِ بزُ دزدی دو بز دزدیدی!! تــوجــه: دوسـتانی که دوستدارن ویس بفرستن. اول باید با گوشی ضبط کنن صداشونو بعد برن ت سایت زیـر آپلود کـنن صدارو و بعد لینک رو اینجا بفرستن سایت آپلود ویس ویرایش شده 7 فروردین، 2023 توسط نیلوفرآبی 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: وای نیلو اول خودت بفرست بعد من میخونم❤ وایسا الان میفرستم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: آفرین قشنگم❤ الناز بیا خواهر ویس بد چالش @Elnaz نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: الناز جان بیا متن بز بگو ما گفتیم من دارم میخندم هنوز❤❤ بیا ی متن دیگه بذارم بگیم❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: باش ❤ 5 بار بگو: لای رولت رنده ی لیمو رفته ❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: 5 بار بگو: لای رولت رنده ی لیمو رفته ❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: وای عالی گفتی❤❤ فدات تو بگو حالا نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 3 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: فدات عزیزم بری بعدی نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: وای دارم همینجوری میخندم نیلوفر بیا اینو بگو من نمیتونم بخونم 5 بار بگو: اگزیستانسیالیسم! نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: وای نیلو بعد من بگو تنهام نزار❤❤ باشه تو بخون من نمیدونم چی چیه اصن نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: آفرین عزیزم❤. جایز رو باید از ادمین بگیریم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نیلو بگو خودتم❤❤ گفتم عزیزم نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 27 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: آفرین قشنگم❤ الناز بیا خواهر ویس بد چالش @Elnaz عزیزم من خونمون مهمونه.یعنی خواهر برادرم هستن.نمیشه ویس داد.. بچه هاشونم صدا میدن.. 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: عالی بود عشقم❤❤❤ نیلوفر اینواینو بگو فقط دوستان ترک زبان این نمیدونم معنیش درست یا نه فحش بود دیگه ببخشید نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: الناز جانم بیا ویس❤❤❤ بزار برم جای خلوت ببینم میشه فرستاد.. 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: عزیزم من خونمون مهمونه.یعنی خواهر برادرم هستن.نمیشه ویس داد.. بچه هاشونم صدا میدن.. سلام عزیزم با صدای اونام حساب بفرست❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: سلامخوشگلم چه حیف ما هنر نماییکردیم❤ نیلوفر تو ترکی بلدی. من ی رگم ترک ولی ترکی بلد نیستم بیا تو جان فشانی کن بگو اولا. یهو جمله به فحش تبدیل نکردم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: از مامانم بپرسم؟ منم بلد نیستم مامانم ترکه❤❤ بپرس جمله رو به فحش تبدیل نکنیم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 این جمله ترکی هست ، 5 بار بگو: ” سانجلاندرانلاردانده ” یعنی: این از اونها (میوه یا هر چیز دیگه ای) هست که اگه بخوریش دل درد میگیری. نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: این جمله ترکی هست ، 5 بار بگو: ” سانجلاندرانلاردانده ” یعنی: این از اونها (میوه یا هر چیز دیگه ای) هست که اگه بخوریش دل درد میگیری. اینو که همه فوش میشن.من خندم میگیره 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: اینو که همه فوش میشن.من خندم میگیره خواهر تو اولی بگو یکی انتخاب کن بگو نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 57 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن زیر رو با سرعت بالا و دُرست بخونید و ویسشو ارسال کنید سه دزدِ بزُ دزدِ رفتن بزُ دزدی یه دزدِ بزُ دزدِ دو بز دزدید ولی دو دزدِ بزُ دزد، یه بز دزدیدند دو دزدِ بزُ دزد به یه دزدِ بزُ دزد، گفتن: ما که دوتا دزدِ بزُ دزدیم، یه بز دزدیدیم ، اما تو که یه دزدِ بزُ دزدی دو بز دزدیدی!! تــوجــه: دوسـتانی که دوستدارن ویس بفرستن. اول باید با گوشی ضبط کنن صداشونو بعد برن ت سایت زیـر آپلود کـنن صدارو و بعد لینک رو اینجا بفرستن سایت آپلود ویس [URL=https://uupload.ir/view/صدا_۰۰۲_2jdb.m4a/][IMG]https://s2.uupload.ir/css/images/udl6.png[/IMG][/URL] نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .