نیلوفرآبی ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 (ویرایش شده) موزیک اکس بند رفیقم رفت رفت رفیقم رفت چقدر زجر کشیدم رفت من بمیرم نرو من میمیرم برات نیمه شب بی صدا اشکام روی نامها یخ زدم تو کجایی چقدر سردن جاده ها یادش بخیر یه بنده خدایی میگفت باهام میاد پا به پام تا الان توی زندگیم ندیدم نامرد مثل تو تا به حال رفت رفیقم رفت نمیدونی چقدر زجر کشیدم رفت نامرد دیگه چی میخوای از جونم آخه به تو نه نمیگم من منو این دل بی تابیم تو با یکی دیگه میخوابی شنیدم بد با این یارو فابی ایشاالله خوشبخت بشی آمین رفت رفیقم رفت نمیدونی چقدر زجر کشیدم رفت نامرد دیگه چی میخوای از جونم آخه به تو نه نمیگم من منو این دل بی تابیم تو با یکی دیگه میخوابی شنیدم بد با این یارو فابی ایشاالله خوشبخت بشی آمین میرم برو ببین فکر منم نکنیا من هر موقع مشکلی باشه میام راستی موهاتو کوتاه کردی باحال شدیا عکساتو می بینم توی پیجت توو نخطم میگی بس کن کاراتو خره فنتم هرجایی گیر کنی پشت سرتم ولی می دونم حرفام به چپتن من چیکار کردم میرم ویرایش شده 7 فروردین، 2023 توسط نیلوفرآبی 3 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 14 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: موزیک اکس بند رفیقم رفت رفت رفیقم رفت چقدر زجر کشیدم رفت من بمیرم نرو من میمیرم برات نیمه شب بی صدا اشکام روی نامها یخ زدم تو کجایی چقدر سردن جاده ها یادش بخیر یه بنده خدایی میگفت باهام میاد پا به پام تا الان توی زندگیم ندیدم نامرد مثل تو تا به حال رفت رفیقم رفت نمیدونی چقدر زجر کشیدم رفت نامرد دیگه چی میخوای از جونم آخه به تو نه نمیگم من منو این دل بی تابیم تو با یکی دیگه میخوابی شنیدم بد با این یارو فابی ایشاالله خوشبخت بشی آمین رفت رفیقم رفت نمیدونی چقدر زجر کشیدم رفت نامرد دیگه چی میخوای از جونم آخه به تو نه نمیگم من منو این دل بی تابیم تو با یکی دیگه میخوابی شنیدم بد با این یارو فابی ایشاالله خوشبخت بشی آمین میرم برو ببین فکر منم نکنیا من هر موقع مشکلی باشه میام راستی موهاتو کوتاه کردی باحال شدیا عکساتو می بینم توی پیجت توو نخطم میگی بس کن کاراتو خره فنتم هرجایی گیر کنی پشت سرتم ولی می دونم حرفام به چپتن من چیکار کردم میرم واقعا قشنگ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .