Anii_tsb ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ♡... مثل آهنگ مورد علاقم که حتی تکراری هم بشه برام، ردش میکنم ولی حذفش نمیکنم... مثل عروسک یادگاری پنج شیش سالگیم که یک دستش هم کنده شده ! ولی همچنان برام عزیزه... مثل اون پیرهن آبیه که که گل های ریز ریزش هربار با دلم قایم موشک بازی میکنه و با اینکه برام کوچیک شده ولی دور ننداختمش... مثل عینک شکسته مامان بزرگ که مامان هر روز پاکش میکنه و حاضر نیست دست کسی حتی بهش بخوره... مثل خاطرات سربازی آقاجون... هنوز دلم پیشته ؛ هنوزم همینجایی...همین حوالی "درست سمت چپ سینم... 1 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 ساعت قبل، Anii_tsb گفته است: ♡... مثل آهنگ مورد علاقم که حتی تکراری هم بشه برام، ردش میکنم ولی حذفش نمیکنم... مثل عروسک یادگاری پنج شیش سالگیم که یک دستش هم کنده شده ! ولی همچنان برام عزیزه... مثل اون پیرهن آبیه که که گل های ریز ریزش هربار با دلم قایم موشک بازی میکنه و با اینکه برام کوچیک شده ولی دور ننداختمش... مثل عینک شکسته مامان بزرگ که مامان هر روز پاکش میکنه و حاضر نیست دست کسی حتی بهش بخوره... مثل خاطرات سربازی آقاجون... هنوز دلم پیشته ؛ هنوزم همینجایی...همین حوالی "درست سمت چپ سینم... نقل قول
Anii_tsb ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، گندم24 گفته است: نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .