نیلوفرآبی ارسال شده در 2 فروردین، 2023 ارسال شده در 2 فروردین، 2023 من اگه میوه بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت دنیا بودم که فقط یه میمون حاضر بود برای بدست آوردنم ریسک کنه 1 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 2 فروردین، 2023 ارسال شده در 2 فروردین، 2023 6 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: من اگه میوه بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت دنیا بودم که فقط یه میمون حاضر بود برای بدست آوردنم ریسک کنه یعنی جوابشو قشنگ دادی.. 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 2 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2023 8 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: یعنی جوابشو قشنگ دادی.. الـناز تازه از شوک دراومدم باز یادآوری کردی خواهر نقل قول
Elnaz ارسال شده در 2 فروردین، 2023 ارسال شده در 2 فروردین، 2023 6 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: الـناز تازه از شوک دراومدم باز یادآوری کردی خواهر عه ببخش شرمنده.. 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 2 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2023 4 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: عه ببخش شرمنده.. کوجایی کم پیدایی تو. نیلوفر نیست تو نیستی من تنها موندم نقل قول
Elnaz ارسال شده در 2 فروردین، 2023 ارسال شده در 2 فروردین، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: کوجایی کم پیدایی تو. نیلوفر نیست تو نیستی من تنها موندم چرا عزیزم من هستم ۳ تا حالا اینجام..هیشکی نیست..یکم مطلب خوندم... 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 2 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2023 3 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: چرا عزیزم من هستم ۳ تا حالا اینجام..هیشکی نیست..یکم مطلب خوندم... اوخــی خــوبه که هستی عزیزم. شما ها نیستین انگار ت ی جزیزه بدون سکنه تبعید شدم کسی نیست .حوصله چت رو هم ندارم. اینجام سوت و کور. نقل قول
Elnaz ارسال شده در 2 فروردین، 2023 ارسال شده در 2 فروردین، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: اوخــی خــوبه که هستی عزیزم. شما ها نیستین انگار ت ی جزیزه بدون سکنه تبعید شدم کسی نیست .حوصله چت رو هم ندارم. اینجام سوت و کور. فدای تو عزیزم... منم لابه لاش میرفتم چت.. ولی یکم نگاه میکردمو دوباره میومدم اینجا..اینجا با وجود شما خیلی خوبه.. ❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 2 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2023 45 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: فدای تو عزیزم... منم لابه لاش میرفتم چت.. ولی یکم نگاه میکردمو دوباره میومدم اینجا..اینجا با وجود شما خیلی خوبه.. ❤ فــدات قشنگ من تو هستی کنارمون خیلی خوبه نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 فروردین، 2023 ارسال شده در 2 فروردین، 2023 2 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: من اگه میوه بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت دنیا بودم که فقط یه میمون حاضر بود برای بدست آوردنم ریسک کنه درخت نارگیل هم میرسه ب خدا ارتفاعش 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 3 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2023 35 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: اخ گفتی منم همینم❤❤ ❤تف به شانس نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .