نیلوفرآبی ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 هوروش باند عوض کردی متن آهنگ عوض کردی هوروش بند کافیه اخم کنی تا جونم بره عمرمو بدجوری مدیونم بهت تو بخند جای تو گریه میکنم تا نخندی مگه من ول میکنم تو بگی به من برات جون میدمو تا دنیا دنیاست من برات میمیرمو کافیه لب تر کنی پشتت درام دنیا با تو توی این مشته برام عوض کردی طعم زندگیمو از کجا اومدی حیفه بیخود دورشی از من بی تو قلبم میگیره میزنه بی تو پر پر عوض کردی طعم زندگیمو از کجا اومدی حیفه بیخود دورشی از من بی تو قلبم میگیره میزنه بی تو پر پر 1 1 نقل قول
cursed angel ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 19 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: هوروش باند عوض کردی متن آهنگ عوض کردی هوروش بند کافیه اخم کنی تا جونم بره عمرمو بدجوری مدیونم بهت تو بخند جای تو گریه میکنم تا نخندی مگه من ول میکنم تو بگی به من برات جون میدمو تا دنیا دنیاست من برات میمیرمو کافیه لب تر کنی پشتت درام دنیا با تو توی این مشته برام عوض کردی طعم زندگیمو از کجا اومدی حیفه بیخود دورشی از من بی تو قلبم میگیره میزنه بی تو پر پر عوض کردی طعم زندگیمو از کجا اومدی حیفه بیخود دورشی از من بی تو قلبم میگیره میزنه بی تو پر پر عالی ولی لایکام تموم شده=-= نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .