نیلوفرآبی ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 آهنگ از بس میخواستمش از قصد نموند مهدی احمدوند از بس میخواستمش از قصد نموند حسم بهش ابدا هوس نبود ♫♪ هر کار کردم براش نه بس نبود … ♫♪ من که جز اون کسی قصدم نبود کسی جز تو اون به همه چی قسم نبود ♫♪ نفهمیدم با من دلش اصلا نبود … ♫♪ هیچکس دوست نداشت عین منو میگفتی هیچکس نیست بین منو ♫♪ چون سادگیم عیب منو … ♫♪ دروغ میگفتی تو عیب منو میگفتی هیچی نمیخوای غیر منو ♫♪ چی شد یهو از قید منو 1 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 10 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: آهنگ از بس میخواستمش از قصد نموند مهدی احمدوند از بس میخواستمش از قصد نموند حسم بهش ابدا هوس نبود ♫♪ هر کار کردم براش نه بس نبود … ♫♪ من که جز اون کسی قصدم نبود کسی جز تو اون به همه چی قسم نبود ♫♪ نفهمیدم با من دلش اصلا نبود … ♫♪ هیچکس دوست نداشت عین منو میگفتی هیچکس نیست بین منو ♫♪ چون سادگیم عیب منو … ♫♪ دروغ میگفتی تو عیب منو میگفتی هیچی نمیخوای غیر منو ♫♪ چی شد یهو از قید منو لایک مث ھمیشہ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .