彡Mr AlirezA彡 ارسال شده در 30 اسفند، 2022 ارسال شده در 30 اسفند، 2022 (ویرایش شده) دانلود آهنگ yok yok از Feride Hilal Akin Download music by yok yok Feride Hilal Akin آهنگ ترکی yok yok از Feride Hilal Akin متن آهنگ yok yok Bir gönüle sığmaz hani bir ömür bu aşk یک عمر تو یک قلب جا نمیشه این عشق، کو؟ Uğurlar gönlümü, sen bul beni فرخنده می کنه قلبم رو، تو پیدا کن من رو Yalanlarım hatalarım başıma dert oldu دروغ هام و اشتباهاتم بلای سرم شد Karanlık gecenin içinde kayboldum در دل شبی تاریک گم شدم Günahlarım zaaflarım her yanda, sen yoksun گناهانم، ضعف هایم همه جا هستن، تو نیستی Bir yanım mutlu da bir yanım hep yoksun یک طرفم شاد هست، یک طرفم فقط تو نیستی Yok bu derdime bi çare, bir mehtaba avare برای این دردم چاره ای نیست، سرگشته یک مهتابم Şarkımı söyler dururum belki duyarsın diye ترانه ام رو می خوانم، به این امید که شاید بشنوی Sinirliyim saçım başım dağınık, üzgünüm birazcık عصبانیم موهای سرم به هم ریخته، یکم محزونم (دل گرفته) Yine aynı, sensiz uyandım باز همان، بی تو بیدار شدم Senin kokun hapis olurdu tenime bir önemi kalmadı بوی تو که مانند حبس (زندان) می شد برای تنم، دیگه اهمیتی نداره Ama yok yok … اما نه نه نه … Bir önemi yok yok … اهمیتی نداره نداره … اگه این عشق نیست پس چیه؟!a ویرایش شده 30 اسفند، 2022 توسط 卐mr ɑlirezɑɑ卐 3 3 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 31 اسفند، 2022 ارسال شده در 31 اسفند، 2022 7 ساعت قبل، 卐mr ɑlirezɑɑ卐 گفته است: دانلود آهنگ yok yok از Feride Hilal Akin Download music by yok yok Feride Hilal Akin آهنگ ترکی yok yok از Feride Hilal Akin متن آهنگ yok yok Bir gönüle sığmaz hani bir ömür bu aşk یک عمر تو یک قلب جا نمیشه این عشق، کو؟ Uğurlar gönlümü, sen bul beni فرخنده می کنه قلبم رو، تو پیدا کن من رو Yalanlarım hatalarım başıma dert oldu دروغ هام و اشتباهاتم بلای سرم شد Karanlık gecenin içinde kayboldum در دل شبی تاریک گم شدم Günahlarım zaaflarım her yanda, sen yoksun گناهانم، ضعف هایم همه جا هستن، تو نیستی Bir yanım mutlu da bir yanım hep yoksun یک طرفم شاد هست، یک طرفم فقط تو نیستی Yok bu derdime bi çare, bir mehtaba avare برای این دردم چاره ای نیست، سرگشته یک مهتابم Şarkımı söyler dururum belki duyarsın diye ترانه ام رو می خوانم، به این امید که شاید بشنوی Sinirliyim saçım başım dağınık, üzgünüm birazcık عصبانیم موهای سرم به هم ریخته، یکم محزونم (دل گرفته) Yine aynı, sensiz uyandım باز همان، بی تو بیدار شدم Senin kokun hapis olurdu tenime bir önemi kalmadı بوی تو که مانند حبس (زندان) می شد برای تنم، دیگه اهمیتی نداره Ama yok yok … اما نه نه نه … Bir önemi yok yok … اهمیتی نداره نداره … اگه این عشق نیست پس چیه؟!a 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 3 مهر، 2023 ارسال شده در 3 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۰ در 01:41، 彡Mr AlirezA彡 گفته است: دانلود آهنگ yok yok از Feride Hilal Akin Download music by yok yok Feride Hilal Akin آهنگ ترکی yok yok از Feride Hilal Akin متن آهنگ yok yok Bir gönüle sığmaz hani bir ömür bu aşk یک عمر تو یک قلب جا نمیشه این عشق، کو؟ Uğurlar gönlümü, sen bul beni فرخنده می کنه قلبم رو، تو پیدا کن من رو Yalanlarım hatalarım başıma dert oldu دروغ هام و اشتباهاتم بلای سرم شد Karanlık gecenin içinde kayboldum در دل شبی تاریک گم شدم Günahlarım zaaflarım her yanda, sen yoksun گناهانم، ضعف هایم همه جا هستن، تو نیستی Bir yanım mutlu da bir yanım hep yoksun یک طرفم شاد هست، یک طرفم فقط تو نیستی Yok bu derdime bi çare, bir mehtaba avare برای این دردم چاره ای نیست، سرگشته یک مهتابم Şarkımı söyler dururum belki duyarsın diye ترانه ام رو می خوانم، به این امید که شاید بشنوی Sinirliyim saçım başım dağınık, üzgünüm birazcık عصبانیم موهای سرم به هم ریخته، یکم محزونم (دل گرفته) Yine aynı, sensiz uyandım باز همان، بی تو بیدار شدم Senin kokun hapis olurdu tenime bir önemi kalmadı بوی تو که مانند حبس (زندان) می شد برای تنم، دیگه اهمیتی نداره Ama yok yok … اما نه نه نه … Bir önemi yok yok … اهمیتی نداره نداره … اگه این عشق نیست پس چیه؟!a نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .