نیلوفرآبی ارسال شده در 29 اسفند، 2022 ارسال شده در 29 اسفند، 2022 اگر یک هکر به کامپیوتر شما حمله کند و تهدید کند تاریخچه مرورگر شما را برای خانواده شما منتشر می کند برای جلوگیری از این کار چقدر به او پول می دهید؟ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 (ویرایش شده) 4 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: والا من چون کل history پاک میکنم فقط میمونه عکسام که اونم میگم وای بابا جون عکسامو یکی حک کرده تهدیدم میکنه بره بابا جون به حسابش برسه البته ترجیح میدم بابا جون نفهمه چون به حساب خودمم میرسه من میگم منتشرکن. من خودم الان منتشر کردم کلا زندگیمو که. پولو میدم به خانواده ام دلشونو بدست میارم❤ ویرایش شده 29 اسفند، 2022 توسط نیلوفرآبی نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 15 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی عزیزم بهترین کارو میکنی ❤❤ فدات عزیزم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 6 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نشی قشنگ من❤❤ نــــــــفس نقل قول
حسین138 ارسال شده در 30 اسفند، 2022 ارسال شده در 30 اسفند، 2022 14 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: اگر یک هکر به کامپیوتر شما حمله کند و تهدید کند تاریخچه مرورگر شما را برای خانواده شما منتشر می کند برای جلوگیری از این کار چقدر به او پول می دهید؟ میشه یکی پیدا بشه ،ی چیز پول دستی بگیرم ،همش منتشر کنه ،خخخخ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .