نیلوفرآبی ارسال شده در 24 اسفند، 2022 ارسال شده در 24 اسفند، 2022 متن آهنگ بیمار رضا بهرام ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── فکرِ عاقل کردنم، هرگز نباش…●♪♫ من از این دیوانگی، سَر میــــروم!●♪♫ آنچه می بینم، به غیر از عشق نیست…●♪♫ شک نکن… دیوانه تر هم می شوم!●♪♫ بی جهت نیست، این همه زیبایی ات●♪♫ شعر : معصومه رضايى هرکسی بیند تو را، مجنون شود!●♪♫ دورِ تو می چرخم و آرایشت، کلِ اعجابِ طبیعت می شــــود!●♪♫ دیوانـــه ات شدم! ببین!●♪♫ فقط به من، دل را ببند… دل را ببنــــد…●♪ 1 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 24 اسفند، 2022 ارسال شده در 24 اسفند، 2022 3 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ بیمار رضا بهرام ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── فکرِ عاقل کردنم، هرگز نباش…●♪♫ من از این دیوانگی، سَر میــــروم!●♪♫ آنچه می بینم، به غیر از عشق نیست…●♪♫ شک نکن… دیوانه تر هم می شوم!●♪♫ بی جهت نیست، این همه زیبایی ات●♪♫ شعر : معصومه رضايى هرکسی بیند تو را، مجنون شود!●♪♫ دورِ تو می چرخم و آرایشت، کلِ اعجابِ طبیعت می شــــود!●♪♫ دیوانـــه ات شدم! ببین!●♪♫ فقط به من، دل را ببند… دل را ببنــــد…●♪ عالے نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .