Elnaz ارسال شده در 23 اسفند، 2022 ارسال شده در 23 اسفند، 2022 خیلی حس قشنگیه وقتی یه دوست فاب داشته باشی که همیشه حواسش بهت باشه ، به یادت باشه ، نگرانت بشه و دوست داشته باشه … مرســـی که هستی دوستِ من … مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد چون در هر بهار برایت گل میفرستد و هر صبح آفتاب را به تو هدیه میکند 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 23 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2022 9 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: دوستت دارم مثل اولین حس گرم لمس دستان همانقدر آرام همانقدر عمیق همانقدر شرمگین و همانقدر پر شور من تو را تا به ابد همانقدر بینظیردوستت خواهم داشت الناز قشنگم ❤ یاد ها فراموش نخواهد شد حتی به اجبار و دوستی ها ماندنی اند حتی با سکوت نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 23 اسفند، 2022 ارسال شده در 23 اسفند، 2022 13 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: خیلی حس قشنگیه وقتی یه دوست فاب داشته باشی که همیشه حواسش بهت باشه ، به یادت باشه ، نگرانت بشه و دوست داشته باشه … مرســـی که هستی دوستِ من … مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد چون در هر بهار برایت گل میفرستد و هر صبح آفتاب را به تو هدیه میکند سلام قشنگم. ممنونم مهربونم❤ نقل قول
Elnaz ارسال شده در 23 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2022 4 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: سلام قشنگم. ممنونم مهربونم❤ دمی با دوست به سر بردن دو صد دنیا بها دارد خوشا آنكس كه در دنیا رفیق با وفا دارد … نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .