Miss little ارسال شده در 22 اسفند، 2022 ارسال شده در 22 اسفند، 2022 سلام دوستاااااانن چطورید؟ امیدوارد حال دلتون عالی باشه ببخشید من یه مدت نبودم و امکان داره هنوز هم یه مدت نباشم اما قول میدم برگردم راستش یکم سرم شلوغه و این روزا حالم اصلا خوش نیس فقط منتظر یه اتفاق کوچیکم تا دعوا کنم تا گریه کنم... بالاخره میگذره منم خوب میشم و بر میگردم دوستتون دارم @نیلوفرآبی @Takdokhtar @Niloofar @الناز۳۳ @حسین138 3 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 22 اسفند، 2022 ارسال شده در 22 اسفند، 2022 18 دقیقه قبل، Miss little گفته است: سلام دوستاااااانن چطورید؟ امیدوارد حال دلتون عالی باشه ببخشید من یه مدت نبودم و امکان داره هنوز هم یه مدت نباشم اما قول میدم برگردم راستش یکم سرم شلوغه و این روزا حالم اصلا خوش نیس فقط منتظر یه اتفاق کوچیکم تا دعوا کنم تا گریه کنم... بالاخره میگذره منم خوب میشم و بر میگردم دوستتون دارم @نیلوفرآبی @Takdokhtar @Niloofar @الناز۳۳ @حسین138 سلام هر جای، خدا برات خوش بخواد، ان شالله که حال دلت خیلی زود خوب بشه برا داداشت هم دعا کن گرفتاریم 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 22 اسفند، 2022 ارسال شده در 22 اسفند، 2022 47 دقیقه قبل، Miss little گفته است: سلام دوستاااااانن چطورید؟ امیدوارد حال دلتون عالی باشه ببخشید من یه مدت نبودم و امکان داره هنوز هم یه مدت نباشم اما قول میدم برگردم راستش یکم سرم شلوغه و این روزا حالم اصلا خوش نیس فقط منتظر یه اتفاق کوچیکم تا دعوا کنم تا گریه کنم... بالاخره میگذره منم خوب میشم و بر میگردم دوستتون دارم @نیلوفرآبی @Takdokhtar @Niloofar @الناز۳۳ @حسین138 سلام عزیزم. ایشالا که خوب میشی... ما هم این دوران را پشت سر گذاشتیم... ❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 22 اسفند، 2022 ارسال شده در 22 اسفند، 2022 50 دقیقه قبل، Miss little گفته است: سلام دوستاااااانن چطورید؟ امیدوارد حال دلتون عالی باشه ببخشید من یه مدت نبودم و امکان داره هنوز هم یه مدت نباشم اما قول میدم برگردم راستش یکم سرم شلوغه و این روزا حالم اصلا خوش نیس فقط منتظر یه اتفاق کوچیکم تا دعوا کنم تا گریه کنم... بالاخره میگذره منم خوب میشم و بر میگردم دوستتون دارم @نیلوفرآبی @Takdokhtar @Niloofar @الناز۳۳ @حسین138 سلام عزیزدلم امیدوارم حالت زود خوب بشه. مراقبت کن از خودت قشنگم 1 نقل قول
Miss little ارسال شده در 31 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2022 سلااااااااااام سلامی گرم که تمام سردی ها و بی مهری های زمستون رو همراه تمام خاطرات بدتون بشوره و ببره حالتون رو که همه میپرسن دلاتون چطوره؟ شاد و سرزندس؟ انشاءالله که اینطوره چه خبرا؟ چه میکنید؟ دلم برای تک تکتون تنگ شده با برخی دوستان این مدت یه کوچولو صحبت کردم اما بعضی دوستان رو اصلا ندیدم انشاءالله اگر خدا بخواد من برگشتم @نیلوفرآبی @حسین138 @Elnaz @Niloofar @Takdokhtar 2 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 31 اسفند، 2022 ارسال شده در 31 اسفند، 2022 در ۱۴۰۱/۱۰/۱ در 15:07، Miss little گفته است: سلام دوستاااااانن چطورید؟ امیدوارد حال دلتون عالی باشه ببخشید من یه مدت نبودم و امکان داره هنوز هم یه مدت نباشم اما قول میدم برگردم راستش یکم سرم شلوغه و این روزا حالم اصلا خوش نیس فقط منتظر یه اتفاق کوچیکم تا دعوا کنم تا گریه کنم... بالاخره میگذره منم خوب میشم و بر میگردم دوستتون دارم @نیلوفرآبی @Takdokhtar @Niloofar @الناز۳۳ @حسین138 بلا بہ دور دوست عزیز ان شاللہ کہ خیرہ ھر سختے ک ھست پشت قطعا یہ اسونے و شیرینے ھم ھست یادت نرہ خدا ھمیشہ ھست 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 31 اسفند، 2022 ارسال شده در 31 اسفند، 2022 58 دقیقه قبل، Miss little گفته است: سلااااااااااام سلامی گرم که تمام سردی ها و بی مهری های زمستون رو همراه تمام خاطرات بدتون بشوره و ببره حالتون رو که همه میپرسن دلاتون چطوره؟ شاد و سرزندس؟ انشاءالله که اینطوره چه خبرا؟ چه میکنید؟ دلم برای تک تکتون تنگ شده با برخی دوستان این مدت یه کوچولو صحبت کردم اما بعضی دوستان رو اصلا ندیدم انشاءالله اگر خدا بخواد من برگشتم @نیلوفرآبی @حسین138 @Elnaz @Niloofar @Takdokhtar سلام عزیزم.خوش اومدی.. انشالله که هرجا هستی خوش و سلامت باشی.. ❤ نقل قول
Miss little ارسال شده در 31 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2022 6 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: سلام عزیزم.خوش اومدی.. انشالله که هرجا هستی خوش و سلامت باشی.. ❤ سلام النازم قربونت بشم یه دنیا مرسی نقل قول
Elnaz ارسال شده در 31 اسفند، 2022 ارسال شده در 31 اسفند، 2022 هم اکنون، Miss little گفته است: سلام النازم قربونت بشم یه دنیا مرسی خدانکنه عزیزم... مهربون دوست داشتنی..ممنون بابت پست های زیبات ❤ 1 نقل قول
Miss little ارسال شده در 31 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2022 12 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: خدانکنه عزیزم... مهربون دوست داشتنی..ممنون بابت پست های زیبات ❤ مرسی که بهم انرژی میدی 1 نقل قول
Miss little ارسال شده در 31 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2022 4 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: سلام عزیزم خوش برگشتی ایشالله پر انرژی و عالی مثل همیشه مسیر موفقیتتو ادامه بدی⚘⚘⚘ سلام یه دنیا ممنونم ازت مهربونم نقل قول
Takdokhtar ارسال شده در 3 فروردین، 2023 ارسال شده در 3 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۰ در 11:17، Miss little گفته است: سلااااااااااام سلامی گرم که تمام سردی ها و بی مهری های زمستون رو همراه تمام خاطرات بدتون بشوره و ببره حالتون رو که همه میپرسن دلاتون چطوره؟ شاد و سرزندس؟ انشاءالله که اینطوره چه خبرا؟ چه میکنید؟ دلم برای تک تکتون تنگ شده با برخی دوستان این مدت یه کوچولو صحبت کردم اما بعضی دوستان رو اصلا ندیدم انشاءالله اگر خدا بخواد من برگشتم @نیلوفرآبی @حسین138 @Elnaz @Niloofar @Takdokhtar Azzm Mamnon k Tagm krdi.omidvarm har ja k hasti halt Khob bashe O lahazatt por az Aramsh 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .