رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

ســلام دوسـتــان عــزیــزم یــلـداتــون مــبــارک  باشــه، شـب خـوبـی رو کـنار خـانـواده اتـون داشت باشـیـن😁🎈🍉

دوســتــان فــال حــافظتـون رو بگـیـرین و اسـکریــن 

و اینجـا پست کنیــد 😁🎈🍉

فال حافظ شب یلدا | فال شب یلدای حافظ با تفسیر و معنی

🍉🎈لینــک فــــال حــافظ شــب یلـــدا🎈🍉

ارسال شده در
1 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

ســلام دوسـتــان عــزیــزم یــلـداتــون مــبــارک  باشــه، شـب خـوبـی رو کـنار خـانـواده اتـون داشت باشـیـن😁🎈🍉

و اینجـا پست کنیــد 😁🎈🍉

انشالله ب همه خوب باشه ب امید ارزوهای خوب🤲🏻

همچنین خودت عزیزم🌻🤍

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

ای جان همیشه همشون سلامت باشنو دلشاد کنارت قشنگم ⚘⚘⚘منم با مامان بابام هستم امشب😊😊💋

فـدات قشنـگم ان شاالله شب توام خوب باشه😍😁. پارسال ت چت بودم. یهو خلوت شد بود چت. بیشتریا آف بودن. 😁😁. امسال انجمن😁🎈

ارسال شده در
هم اکنون، Niloofar گفته است:

عزیزدلممممم نوش جانت الهی💋💋💋اره مخصوصا انار و اجیل هی میشینیم میخوریم من عاشق برگه تو اجیل شب یلدام‌همشو من مبخورم😊😂😂😂

اتفاقا من دیشب مادرم انار دون کرد بود داد بخوریم. به زور خوردم. کلا با خوردن انار جور نیستم. سخت جویدن دونه هاش😁🎈. به شرطی آب بگیرن بدن بخورم. وگرنه کلا خوردن انار برام سخت. هم دون کردنش هم جویدنش😁🎈. تنبلم😁مامانم میگفت  دیشب ت فقط میوه های راحت حلقوم رو دوست داری مثل موز😁😁

ارسال شده در (ویرایش شده)
4 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

سلامت باشن همیشه ❤❤ای جانم عزیزم نه‌من انار دوست هم دونشو هم اب انار دونش میکنیم با نمک گلپر میخورم مامانم ازگیل دوست داره من اصلا دوست ندارم 😭😂😂😂

منظورت کُنِسِ😁🎈من دوست دارم ما این آب کنس درست میکنیم ترش خوشمزه است😁🎈

ویرایش شده توسط نیلوفرآبی
ارسال شده در
16 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

و اینجـا پست کنیــد 😁🎈🍉

سلام،جاتون سبز دیشب خیلی خوش گذشت ،فال هم گرفتیم ،ولی عکس نگرفتم ،عکس خودم ارسال کنم ،بخندید ،خخخخ

ارسال شده در
۱ ساعت قبل، حسین138 گفته است:

سلام،جاتون سبز دیشب خیلی خوش گذشت ،فال هم گرفتیم ،ولی عکس نگرفتم ،عکس خودم ارسال کنم ،بخندید ،خخخخ

سلام تشکر. خداروشکر همیشه در جشن و شادی باشید🙏🌹

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...