kambiz_landar ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 مواد لازم: برنج=2 پیمانه انار دانه شده= یک و نیم پیمانه خلال پسته= یک سوم پیمانه گشنیز تازه خرد شده=1 پیمانه پودر تخم گشنیز= 1قاشق مربا خوری کشمش پلویی=نصف پیمانه زعفران=به مقدار لازم طرز تهیه: مرحله 1 - برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید. مرحله 2 - مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخل کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد. مرحله 3 - هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید. نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .