رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

یه دوست پسر هم نداریم بگه چه خبر عزیزم بگیم داری بابا میشی
.
.
یه دوست پسر هم نداریم هی بهش بگیم من n تا خواستگار دکتر دارم زود باش تکلیف منو روشن کن
.
.
یه دوست پسر هم نداریم هی انگشتمونو بزنیم به پهلوش دو متر بپره بخندیم بهش
.
.
یه دوست پسر هم نداریم با شماره دوستش امتحانمون کنه ما هم سربلند از امتحان بیایم بیرون
.
.
یه دوست پسر هم نداریم وقتی ناراحتیم الکی از این حرف های امید دهنده بزنه مثلاً همه چی آرومه و اینا
.
.
یه دوست پسر هم نداریم بهش بگیم می خوام پراید بخرم بگه بقیه پولشو من می دم ۲۰۶ بخر
.
.

ارسال شده در
10 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است:

.
.
یه دوست پسر هم نداریم هی بهش بگیم من n تا خواستگار دکتر دارم زود باش تکلیف منو روشن کن
.
.
.
.
یه دوست پسر هم نداریم با شماره دوستش امتحانمون کنه ما هم سربلند از امتحان بیایم بیرون
.
.
یه دوست پسر هم نداریم وقتی ناراحتیم الکی از این حرف های امید دهنده بزنه مثلاً همه چی آرومه و اینا
.
.
یه دوست پسر هم نداریم بهش بگیم می خوام پراید بخرم بگه بقیه پولشو من می دم ۲۰۶ بخر
.
.

خخخخ چیزی ندارم بگم 

ارسال شده در
۱ ساعت قبل، الناز۳۳ گفته است:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ی دوست پسرم نداریم بارون، شب بیاد دنبالم منو ببر خونه😕🎈

ارسال شده در

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

یاخداااااا 😂😂😂

ارسال شده در

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

از اینا هر ۱۰۰۰۰۰ تا یکیه😆

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

قربون اون شکلت بشم ❤💋❤یه دوست پسرم نداریم موقع ناراحتی هر چی دلمون خواست بش بگیم اروم شیم🥺🥺😭😭😭

نداریم دیگه چکار کنیم..از پسرا .... هستن ما به این خوبی رو نمیبینن..  😂 

ارسال شده در
1 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

ی دوست پسرم نداریم بارون، شب بیاد دنبالم منو ببر خونه😕🎈

کی بود یه تاکسی زرد داشت، اون نیست بیاد دنبالت؟

اسمش یادم رفت.. 😆 🤣 

ارسال شده در (ویرایش شده)
29 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است:

کی بود یه تاکسی زرد داشت، اون نیست بیاد دنبالت؟

اسمش یادم رفت.. 😆 🤣 

قنبر منظورت😁🎈. بـاید برم ایستگاه تاکسی منتظــــــــر بمونم که. من یکیو میخام بیاد  دم در دنبالم نـــــــــــــــه بـــــــرم ایستگاه تــــــــاکسی منتظــــــــــربمـــــــــــونم ت بارون. تــــــــــا ی تـــــــاکســـــــــی زرد بــــیــــــاد، از شـــــانس من پــــــرایــــد بــــــــــاشــــــــه جـلوهم نشسته باشـــــــــن من مجـــــــبور باشــــــــم پشــــــــــت بشــــــــینم  بــــــدبخـــــــتی فشــــــرده بشــــــــــــیــــــــــنم🎈😁. کــلا از تــاکسی پـــراید بـــــــدم مـــــیاد. مخصــوصــا پشت بشینی، از شـــــانس گندتم  دو تا مرد چه عرض کنم دوتا نــــــــر بیاد بشینن کنارت. بعد  مردهام عــادت دارن گــــــشاد میشینن. انـــــــقدر بـــــــــدم مــــــیاد. میخام مشــــــت بزنم ت دهـــن مـــــرد. 😁🎈

ویرایش شده توسط نیلوفرآبی
ارسال شده در
2 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است:

قنبر منظورت😁🎈. بـاید برم ایستگاه تاکسی منتظــــــــر بمونم که. من یکیو میخام بیاد  دم در دنبالم نـــــــــــــــه بـــــــرم ایستگاه تــــــــاکسی منتظــــــــــربمـــــــــــونم ت بارون. تــــــــــا ی تـــــــاکســـــــــی زرد بــــیــــــاد، از شـــــانس من پــــــرایــــد بــــــــــاشــــــــه جـلوهم نشسته باشـــــــــن من مجـــــــبور باشــــــــم پشــــــــــت بشــــــــینم  بــــــدبخـــــــتی فشــــــرده بشــــــــــــیــــــــــنم🎈😁. کــلا از تــاکسی پـــراید بـــــــدم مـــــیاد. مخصــوصــا پشت بشینی، از شـــــانس گندتم  دو تا مرد چه عرض کنم دوتا نــــــــر بیاد بشینن کنارت. بعد  مردهام عــادت دارم گــــــشاد میشینن. انـــــــقدر بـــــــــدم مــــــیاد. میخام مشــــــت بزنم ت دهـــن مـــــرد. 😁🎈

آره خووودشه..ای جاانم.ایشالا به زودی ماشین بخری خودت خانوم خودت بشی.. ❤ 😍 

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است:

آره خووودشه..ای جاانم.ایشالا به زودی ماشین بخری خودت خانوم خودت بشی.. ❤ 😍 

یـــعنــی میـــشــه 🥺🎈. خیـــلی دلــم میــخـاد. کــلا دلـــم میـــخاد مستـــقل باشــم. محــتــاج هــیچ کســی نباشم. مــنت هــیچ کسی رو ســرم نباش🥺🎈💋. ان شاالله قشنگم

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است:

یـــعنــی میـــشــه 🥺🎈. خیـــلی دلــم میــخـاد. کــلا دلـــم میـــخاد مستـــقل باشــم. محــتــاج هــیچ کســی نباشم. مــنت هــیچ کسی رو ســرم نباش🥺🎈💋. ان شاالله قشنگم

الهی آمین عزیزم.. انشاالله میشه. ❤ 😍 

ارسال شده در
3 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

بگردمت عزیز دلم ایشالله خودت میگیری مستقل و موفق از الان تو خیلی دختر موفقی هستی الانشم رو پای خودتی و مستقلی من همیشه تحسینت میکنم❤💋💋💋 بسیار اطلاعات خوب و کارامد داری تو زمینه فعالیتت نیلو تو اگه بری خارج رو سرشون میزارن انقدر طب سنتی اونجا درامد داره و محبوبه❤❤💋💋💋💋💋

ممـنون عـزیزدلم ت لطف داری به من🎈😍. ان شاالله هـمه بچـه های جمع ت کار و زندگیشون موفق بشن و به آرزوهای قشنگشون برسن😍🎈🥺

ارسال شده در
3 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

واقعیتو گفتم عزیز دلم 💋💋❤ایشالله هم خودت و هم همه دوستان روز به روز موفقتر از دیروز باشن و همه چیز بر وفق مرادتون باشه قشنگ من❤💋💋

. ممنون عزیزم لطف داری، ان شاالله قشنگم🎈💋

ارسال شده در (ویرایش شده)
در ۱۴۰۱/۹/۲۹ در 15:15، الناز۳۳ گفته است:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

••••••••••••••

ویرایش شده توسط kambiz_landar
ارسال شده در
9 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است:

سلام  من دوست پسر هستم 

سلام ..این مطلب فقط جهت سرگرمی اینجا گذاشته شده و هیچ ارزش دیگری ندارد... 😳

ارسال شده در
در ۱۴۰۱/۹/۲۹ در 15:15، الناز۳۳ گفته است:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

دارم فکر میکنم

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...