Elnaz ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 یه دوست پسر هم نداریم بگه چه خبر عزیزم بگیم داری بابا میشی . . یه دوست پسر هم نداریم هی بهش بگیم من n تا خواستگار دکتر دارم زود باش تکلیف منو روشن کن . . یه دوست پسر هم نداریم هی انگشتمونو بزنیم به پهلوش دو متر بپره بخندیم بهش . . یه دوست پسر هم نداریم با شماره دوستش امتحانمون کنه ما هم سربلند از امتحان بیایم بیرون . . یه دوست پسر هم نداریم وقتی ناراحتیم الکی از این حرف های امید دهنده بزنه مثلاً همه چی آرومه و اینا . . یه دوست پسر هم نداریم بهش بگیم می خوام پراید بخرم بگه بقیه پولشو من می دم ۲۰۶ بخر . . 1 5 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 10 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: یه دوست پسر هم نداریم بگه چه خبر عزیزم بگیم داری بابا میشی . . یه دوست پسر هم نداریم هی بهش بگیم من n تا خواستگار دکتر دارم زود باش تکلیف منو روشن کن . . یه دوست پسر هم نداریم هی انگشتمونو بزنیم به پهلوش دو متر بپره بخندیم بهش . . یه دوست پسر هم نداریم با شماره دوستش امتحانمون کنه ما هم سربلند از امتحان بیایم بیرون . . یه دوست پسر هم نداریم وقتی ناراحتیم الکی از این حرف های امید دهنده بزنه مثلاً همه چی آرومه و اینا . . یه دوست پسر هم نداریم بهش بگیم می خوام پراید بخرم بگه بقیه پولشو من می دم ۲۰۶ بخر . . خخخخ چیزی ندارم بگم 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 20 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2022 9 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: خخخخ چیزی ندارم بگم نه توروخدا بگو خوشحال میشم.... 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ۱ ساعت قبل، الناز۳۳ گفته است: یه دوست پسر هم نداریم بگه چه خبر عزیزم بگیم داری بابا میشی . . یه دوست پسر هم نداریم هی بهش بگیم من n تا خواستگار دکتر دارم زود باش تکلیف منو روشن کن . . یه دوست پسر هم نداریم هی انگشتمونو بزنیم به پهلوش دو متر بپره بخندیم بهش . . یه دوست پسر هم نداریم با شماره دوستش امتحانمون کنه ما هم سربلند از امتحان بیایم بیرون . . یه دوست پسر هم نداریم وقتی ناراحتیم الکی از این حرف های امید دهنده بزنه مثلاً همه چی آرومه و اینا . . یه دوست پسر هم نداریم بهش بگیم می خوام پراید بخرم بگه بقیه پولشو من می دم ۲۰۶ بخر . . ی دوست پسرم نداریم بارون، شب بیاد دنبالم منو ببر خونه❤ 1 نقل قول
Hessam69 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ۱ ساعت قبل، الناز۳۳ گفته است: یه دوست پسر هم نداریم بگه چه خبر عزیزم بگیم داری بابا میشی . . یه دوست پسر هم نداریم هی بهش بگیم من n تا خواستگار دکتر دارم زود باش تکلیف منو روشن کن . . یه دوست پسر هم نداریم هی انگشتمونو بزنیم به پهلوش دو متر بپره بخندیم بهش . . یه دوست پسر هم نداریم با شماره دوستش امتحانمون کنه ما هم سربلند از امتحان بیایم بیرون . . یه دوست پسر هم نداریم وقتی ناراحتیم الکی از این حرف های امید دهنده بزنه مثلاً همه چی آرومه و اینا . . یه دوست پسر هم نداریم بهش بگیم می خوام پراید بخرم بگه بقیه پولشو من می دم ۲۰۶ بخر . . یاخداااااا نقل قول
Takdokhtar ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ۱ ساعت قبل، الناز۳۳ گفته است: یه دوست پسر هم نداریم بگه چه خبر عزیزم بگیم داری بابا میشی . . یه دوست پسر هم نداریم هی بهش بگیم من n تا خواستگار دکتر دارم زود باش تکلیف منو روشن کن . . یه دوست پسر هم نداریم هی انگشتمونو بزنیم به پهلوش دو متر بپره بخندیم بهش . . یه دوست پسر هم نداریم با شماره دوستش امتحانمون کنه ما هم سربلند از امتحان بیایم بیرون . . یه دوست پسر هم نداریم وقتی ناراحتیم الکی از این حرف های امید دهنده بزنه مثلاً همه چی آرومه و اینا . . یه دوست پسر هم نداریم بهش بگیم می خوام پراید بخرم بگه بقیه پولشو من می دم ۲۰۶ بخر . . از اینا هر ۱۰۰۰۰۰ تا یکیه 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 20 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2022 1 ساعت قبل، Hessam69 گفته است: یاخداااااا به خودم بگو، با خدا چکار داری؟ نقل قول
Elnaz ارسال شده در 20 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2022 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: قربون اون شکلت بشم ❤❤یه دوست پسرم نداریم موقع ناراحتی هر چی دلمون خواست بش بگیم اروم شیم نداریم دیگه چکار کنیم..از پسرا .... هستن ما به این خوبی رو نمیبینن.. نقل قول
Elnaz ارسال شده در 20 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2022 1 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: ی دوست پسرم نداریم بارون، شب بیاد دنبالم منو ببر خونه❤ کی بود یه تاکسی زرد داشت، اون نیست بیاد دنبالت؟ اسمش یادم رفت.. نقل قول
Elnaz ارسال شده در 20 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2022 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: اسمش منم یادم رفته نیلوفرجان میدونه..نمیخاد بگه.. 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 (ویرایش شده) 29 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: کی بود یه تاکسی زرد داشت، اون نیست بیاد دنبالت؟ اسمش یادم رفت.. قنبر منظورت. بـاید برم ایستگاه تاکسی منتظــــــــر بمونم که. من یکیو میخام بیاد دم در دنبالم نـــــــــــــــه بـــــــرم ایستگاه تــــــــاکسی منتظــــــــــربمـــــــــــونم ت بارون. تــــــــــا ی تـــــــاکســـــــــی زرد بــــیــــــاد، از شـــــانس من پــــــرایــــد بــــــــــاشــــــــه جـلوهم نشسته باشـــــــــن من مجـــــــبور باشــــــــم پشــــــــــت بشــــــــینم بــــــدبخـــــــتی فشــــــرده بشــــــــــــیــــــــــنم. کــلا از تــاکسی پـــراید بـــــــدم مـــــیاد. مخصــوصــا پشت بشینی، از شـــــانس گندتم دو تا مرد چه عرض کنم دوتا نــــــــر بیاد بشینن کنارت. بعد مردهام عــادت دارن گــــــشاد میشینن. انـــــــقدر بـــــــــدم مــــــیاد. میخام مشــــــت بزنم ت دهـــن مـــــرد. ویرایش شده 20 اسفند، 2022 توسط نیلوفرآبی 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 20 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2022 2 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: قنبر منظورت. بـاید برم ایستگاه تاکسی منتظــــــــر بمونم که. من یکیو میخام بیاد دم در دنبالم نـــــــــــــــه بـــــــرم ایستگاه تــــــــاکسی منتظــــــــــربمـــــــــــونم ت بارون. تــــــــــا ی تـــــــاکســـــــــی زرد بــــیــــــاد، از شـــــانس من پــــــرایــــد بــــــــــاشــــــــه جـلوهم نشسته باشـــــــــن من مجـــــــبور باشــــــــم پشــــــــــت بشــــــــینم بــــــدبخـــــــتی فشــــــرده بشــــــــــــیــــــــــنم. کــلا از تــاکسی پـــراید بـــــــدم مـــــیاد. مخصــوصــا پشت بشینی، از شـــــانس گندتم دو تا مرد چه عرض کنم دوتا نــــــــر بیاد بشینن کنارت. بعد مردهام عــادت دارم گــــــشاد میشینن. انـــــــقدر بـــــــــدم مــــــیاد. میخام مشــــــت بزنم ت دهـــن مـــــرد. آره خووودشه..ای جاانم.ایشالا به زودی ماشین بخری خودت خانوم خودت بشی.. ❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 1 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: آره خووودشه..ای جاانم.ایشالا به زودی ماشین بخری خودت خانوم خودت بشی.. ❤ یـــعنــی میـــشــه . خیـــلی دلــم میــخـاد. کــلا دلـــم میـــخاد مستـــقل باشــم. محــتــاج هــیچ کســی نباشم. مــنت هــیچ کسی رو ســرم نباش. ان شاالله قشنگم 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 20 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2022 1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: یـــعنــی میـــشــه . خیـــلی دلــم میــخـاد. کــلا دلـــم میـــخاد مستـــقل باشــم. محــتــاج هــیچ کســی نباشم. مــنت هــیچ کسی رو ســرم نباش. ان شاالله قشنگم الهی آمین عزیزم.. انشاالله میشه. ❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 هم اکنون، الناز۳۳ گفته است: الهی آمین عزیزم.. انشاالله میشه. ❤ ان شاالله واسه هـمه دوسـتان نقل قول
حسین138 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 3 ساعت قبل، الناز۳۳ گفته است: نه توروخدا بگو خوشحال میشم.... نه تو این مورد چیزی ندارم واقعا ،دختر شما راحت باشید ،نگاه هم نمیکنم 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 20 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2022 خوب طوری نیست.. خدا هست .. زندگی جریان داره.. من تنها نیستم خدا در قلب من است.. ❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 3 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: بگردمت عزیز دلم ایشالله خودت میگیری مستقل و موفق از الان تو خیلی دختر موفقی هستی الانشم رو پای خودتی و مستقلی من همیشه تحسینت میکنم❤❤❤ بسیار اطلاعات خوب و کارامد داری تو زمینه فعالیتت نیلو تو اگه بری خارج رو سرشون میزارن انقدر طب سنتی اونجا درامد داره و محبوبه❤❤❤❤❤❤ ممـنون عـزیزدلم ت لطف داری به من. ان شاالله هـمه بچـه های جمع ت کار و زندگیشون موفق بشن و به آرزوهای قشنگشون برسن 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 هم اکنون، الناز۳۳ گفته است: خوب طوری نیست.. خدا هست .. زندگی جریان داره.. من تنها نیستم خدا در قلب من است.. ❤ لایک عزیزم 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 3 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: واقعیتو گفتم عزیز دلم ❤❤ایشالله هم خودت و هم همه دوستان روز به روز موفقتر از دیروز باشن و همه چیز بر وفق مرادتون باشه قشنگ من❤❤❤ . ممنون عزیزم لطف داری، ان شاالله قشنگم 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 26 اسفند، 2022 ارسال شده در 26 اسفند، 2022 (ویرایش شده) در ۱۴۰۱/۹/۲۹ در 15:15، الناز۳۳ گفته است: یه دوست پسر هم نداریم بگه چه خبر عزیزم بگیم داری بابا میشی . . یه دوست پسر هم نداریم هی بهش بگیم من n تا خواستگار دکتر دارم زود باش تکلیف منو روشن کن . . یه دوست پسر هم نداریم هی انگشتمونو بزنیم به پهلوش دو متر بپره بخندیم بهش . . یه دوست پسر هم نداریم با شماره دوستش امتحانمون کنه ما هم سربلند از امتحان بیایم بیرون . . یه دوست پسر هم نداریم وقتی ناراحتیم الکی از این حرف های امید دهنده بزنه مثلاً همه چی آرومه و اینا . . یه دوست پسر هم نداریم بهش بگیم می خوام پراید بخرم بگه بقیه پولشو من می دم ۲۰۶ بخر . •••••••••••••• ویرایش شده 26 اسفند، 2022 توسط kambiz_landar نقل قول
Elnaz ارسال شده در 26 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2022 9 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: سلام من دوست پسر هستم سلام ..این مطلب فقط جهت سرگرمی اینجا گذاشته شده و هیچ ارزش دیگری ندارد... 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 26 اسفند، 2022 ارسال شده در 26 اسفند، 2022 2 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: سلام ..این مطلب فقط جهت سرگرمی اینجا گذاشته شده و هیچ ارزش دیگری ندارد... من باورم شد حلہ ببخشید منو الن پیاممو پاک مےکنم 1 نقل قول
AHOM ارسال شده در 27 اسفند، 2022 ارسال شده در 27 اسفند، 2022 در ۱۴۰۱/۹/۲۹ در 15:15، الناز۳۳ گفته است: یه دوست پسر هم نداریم بگه چه خبر عزیزم بگیم داری بابا میشی . . یه دوست پسر هم نداریم هی بهش بگیم من n تا خواستگار دکتر دارم زود باش تکلیف منو روشن کن . . یه دوست پسر هم نداریم هی انگشتمونو بزنیم به پهلوش دو متر بپره بخندیم بهش . . یه دوست پسر هم نداریم با شماره دوستش امتحانمون کنه ما هم سربلند از امتحان بیایم بیرون . . یه دوست پسر هم نداریم وقتی ناراحتیم الکی از این حرف های امید دهنده بزنه مثلاً همه چی آرومه و اینا . . یه دوست پسر هم نداریم بهش بگیم می خوام پراید بخرم بگه بقیه پولشو من می دم ۲۰۶ بخر . . دارم فکر میکنم نقل قول
Elnaz ارسال شده در 27 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2022 36 دقیقه قبل، AHOM گفته است: دارم فکر میکنم فکر به چی؟ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .