Elnaz ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 گاهی برای پی بردن به یک اشتباه، باید تاوان سختی در زندگی پرداخت … مثل از دست دادن لحظه هایی از عمر که حسرتش تا ابد بر دلت باقی می ماند … مثل باختن زندگی و مالی که برای بدست آوردنش رنج ها کشیده بودی … مثل تنها شدن ، زخم زبان خوردن ها و یا حتی تحقیر شدن … آخر سر هم باید بروی مُهر تجربه را پای این اشتباهات بزنی ! اشتباهاتی که تو را تغییر می دهد و دیگر آن من سابق نمی شوی … 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 22 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: گاهی برای پی بردن به یک اشتباه، باید تاوان سختی در زندگی پرداخت … مثل از دست دادن لحظه هایی از عمر که حسرتش تا ابد بر دلت باقی می ماند … مثل باختن زندگی و مالی که برای بدست آوردنش رنج ها کشیده بودی … مثل تنها شدن ، زخم زبان خوردن ها و یا حتی تحقیر شدن … آخر سر هم باید بروی مُهر تجربه را پای این اشتباهات بزنی ! اشتباهاتی که تو را تغییر می دهد و دیگر آن من سابق نمی شوی … من تجربه کردم، عمری که رفت 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 20 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2022 35 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: من تجربه کردم، عمری که رفت انشاالله ادامه شو خوب بری...هنوز جوانی.غصه گذشته رو نخور.. نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 1 ساعت قبل، الناز۳۳ گفته است: گاهی برای پی بردن به یک اشتباه، باید تاوان سختی در زندگی پرداخت … مثل از دست دادن لحظه هایی از عمر که حسرتش تا ابد بر دلت باقی می ماند … مثل باختن زندگی و مالی که برای بدست آوردنش رنج ها کشیده بودی … مثل تنها شدن ، زخم زبان خوردن ها و یا حتی تحقیر شدن … آخر سر هم باید بروی مُهر تجربه را پای این اشتباهات بزنی ! اشتباهاتی که تو را تغییر می دهد و دیگر آن من سابق نمی شوی … عـالی عزیزم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .