نیلوفرآبی ارسال شده در 16 اسفند، 2022 ارسال شده در 16 اسفند، 2022 شبها در رؤیای من هستی، نمی بینم که در کنارم هستی●♪♫ کدام راست است و کدام دروغ است●♪♫ می میرم برای تو! هلاکم برای تو!●♪♫ یک بار دیگر نگاهم کن؛ که دلم آتش گرفته●♪♫ ای خدا! این چه بلا و چه عشقی بود؛ که گرفتارش شدم؟!●♪♫ نگاهم کن؛ نگاهم کن… یک بارِ دیگر نگاهم کن…●♪♫ می میرم برای تو! هلاکم برای تو!●♪♫ آتش گرفت این زبان؛ آتش گرفت این لب…●♪♫ بادِ صبحگاهی وزیدن گرفت؛ گلِ من●♪♫ چشمانم خیره در چشمانت، مانده است●♪♫ یک بارِ دیگر نگاهم کن؛ ای چشم و چراغِ من● 6 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 16 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2022 33 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی عزیز دلم❤❤ فدات♥ 1 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 25 اسفند، 2022 ارسال شده در 25 اسفند، 2022 در ۱۴۰۱/۹/۲۵ در 14:21، نیلوفرآبی گفته است: شبها در رؤیای من هستی، نمی بینم که در کنارم هستی●♪♫ کدام راست است و کدام دروغ است●♪♫ می میرم برای تو! هلاکم برای تو!●♪♫ یک بار دیگر نگاهم کن؛ که دلم آتش گرفته●♪♫ ای خدا! این چه بلا و چه عشقی بود؛ که گرفتارش شدم؟!●♪♫ نگاهم کن؛ نگاهم کن… یک بارِ دیگر نگاهم کن…●♪♫ می میرم برای تو! هلاکم برای تو!●♪♫ آتش گرفت این زبان؛ آتش گرفت این لب…●♪♫ بادِ صبحگاهی وزیدن گرفت؛ گلِ من●♪♫ چشمانم خیره در چشمانت، مانده است●♪♫ یک بارِ دیگر نگاهم کن؛ ای چشم و چراغِ من● Like نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .