رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگر این امکان را داشته باشید که یک خواننده یا موسیقی دان را به عنوان همسر خود انتخاب کنید اما دیگر اجازه گوش دادن به موسیقی اش را نداشته باشید چه کسی را انتخاب می کنید؟

بچــه ها عـکس شخص مد نظـرتــونم بفرستین

و ی آهنـگی که  خوند و ازش خوشتـون مـیاد بفرستین

😁😂spacer.png

spacer.png

ویرایش شده توسط نیلوفرآبی
ارسال شده در
1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

اممممم من که عاشق سیاوش قمیشی بودم یعنی عاشق اهنگاش از وقتی یادمه همیشه به مامانم میگفتم وقتی بزرگ شدم زنش میشم مامانم هم کلی دعوام میکرد😭😆ولی خوب بعد که بزرگ شدم ترجیح دادم فقط عاشق اآهنگاش بمونم🙃 ولی اگه قرار باشه زن کسی بشم زن سیروان خسروی میشم چون stylesho خیلی دوست🤗🤗  گزینه بعدی محسن چاووشی چون شباهت زیادی صداش به ساوش قمیشی داره در ضمن هم کچل نیست😇😇🤣🤣❤❤❤

ماشالله به اشتهام🤣🤣🤣

عکس سیروان جان😇😇

spacer.png

ی اهنگشم بفرست عزیزم😁❤ت همون پستی که معرفیش کردی😁

ارسال شده در
2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

اممممم من که عاشق سیاوش قمیشی بودم یعنی عاشق اهنگاش از وقتی یادمه همیشه به مامانم میگفتم وقتی بزرگ شدم زنش میشم مامانم هم کلی دعوام میکرد😭😆ولی خوب بعد که بزرگ شدم ترجیح دادم فقط عاشق اآهنگاش بمونم🙃 ولی اگه قرار باشه زن کسی بشم زن سیروان خسروی میشم چون stylesho خیلی دوست🤗🤗  گزینه بعدی محسن چاووشی چون شباهت زیادی صداش به ساوش قمیشی داره در ضمن هم کچل نیست😇😇🤣🤣❤❤❤

ماشالله به اشتهام🤣🤣🤣

عکس سیروان جان😇😇

spacer.png

بـه بـه چـقدر بهم میاین😁

ارسال شده در
2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

اقا اقا ولی انصافا جوونیاش خیلی جذاب و خوشگل بوده خانوم گوگوش از حق نگذریم❤ فقط با حرکتا الانش حال نمیکنم😭🤣

الان یـکی میاد خانوم گوگوش رو انتخاب میکن جنس رو زمین نمیمونه🤣😁

ارسال شده در
28 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

اره ولی من صداشو خیلی دوست سر فیلم علی سنتوری تقریبا بچه هم بودم انقدر خوشم اومد ازش چند بار نگا کردم فیلمشو یادمه ممنوع هم شد cd بود😁😁😁😁😁

اره منم دیدام فیلمشو😂

ارسال شده در
27 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

اره نیلو کلا ادم معروف واسه رابطه پایدار خوب نیس همین چتو نگاه دخترا بلا نسبت خودتو دوستان چی کار میکنن  من واقعا خندم‌میگیره حالا تازه نه طرفو دیدن از نزدیک نه میشناسن🤣🤣🤣

اره عزیزم.کلا سخت. من خـودم خیلی حساسم نمیتونم تحمل کنم😂😁. به شرطی ادم معروف خیلی جدی باشه پا ند، وگرنه رابطه اش دوام ندار. 😁

ارسال شده در
30 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

اره نیلو کلا ادم معروف واسه رابطه پایدار خوب نیس همین چتو نگاه دخترا بلا نسبت خودتو دوستان چی کار میکنن  من واقعا خندم‌میگیره حالا تازه نه طرفو دیدن از نزدیک نه میشناسن🤣🤣🤣

الناز رفت واسه فردا😂😁

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...