نیلوفرآبی ارسال شده در 11 اسفند، 2022 ارسال شده در 11 اسفند، 2022 متن آهنگ رویای شیرین کوروش توحدی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── انقدر حواسم پرت رویای تو میشد؛ هر کی صدام میزد مثِ دیوار بودم! ●♪♫ تنها صدای تو؛ توو گوشم پرسه میزد… ●♪♫ یه شهر می خوابید و من، بیدار بودم ●♪♫ عشقت به رویاهای من؛ انگیزه میداد ●♪♫ دوست داشتنت؛ اندازه ی قلبِ خودم بود… ●♪♫ شعر و ملودی : انوش تنها تو می فهمیدی، من حالم خرابه! ●♪♫ شب گریه هامم؛ از سرِ عاشق شدن بود ●♪♫ رویای شیرین منو از من نگیری؛ تنها دلیلِ زندگیمی تا همیشه ●♪ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 11 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2022 5 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: مثل همیشه سلیقت بیست عزیز دلم❤❤❤ فدات عزیزدلم سلیقه توام عالیه❤ نقل قول
گندم24 ارسال شده در 11 اسفند، 2022 ارسال شده در 11 اسفند، 2022 1 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ رویای شیرین کوروش توحدی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── انقدر حواسم پرت رویای تو میشد؛ هر کی صدام میزد مثِ دیوار بودم! ●♪♫ تنها صدای تو؛ توو گوشم پرسه میزد… ●♪♫ یه شهر می خوابید و من، بیدار بودم ●♪♫ عشقت به رویاهای من؛ انگیزه میداد ●♪♫ دوست داشتنت؛ اندازه ی قلبِ خودم بود… ●♪♫ شعر و ملودی : انوش تنها تو می فهمیدی، من حالم خرابه! ●♪♫ شب گریه هامم؛ از سرِ عاشق شدن بود ●♪♫ رویای شیرین منو از من نگیری؛ تنها دلیلِ زندگیمی تا همیشه ●♪ نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 11 اسفند، 2022 ارسال شده در 11 اسفند، 2022 2 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ رویای شیرین کوروش توحدی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── انقدر حواسم پرت رویای تو میشد؛ هر کی صدام میزد مثِ دیوار بودم! ●♪♫ تنها صدای تو؛ توو گوشم پرسه میزد… ●♪♫ یه شهر می خوابید و من، بیدار بودم ●♪♫ عشقت به رویاهای من؛ انگیزه میداد ●♪♫ دوست داشتنت؛ اندازه ی قلبِ خودم بود… ●♪♫ شعر و ملودی : انوش تنها تو می فهمیدی، من حالم خرابه! ●♪♫ شب گریه هامم؛ از سرِ عاشق شدن بود ●♪♫ رویای شیرین منو از من نگیری؛ تنها دلیلِ زندگیمی تا همیشه ●♪ زیبا و دل نشین✌ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .