نیلوفرآبی ارسال شده در 5 اسفند، 2022 ارسال شده در 5 اسفند، 2022 (ویرایش شده) خــودم دو رویی ❤ @Takdokhtar @Niloofar @fereshte A @paeizz @selvam @گندم24 @Aftaabgardaan @ایران قوی ویرایش شده 5 اسفند، 2022 توسط نیلوفرآبی 2 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 5 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2022 4 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: خیانت دروغ مهمترینه من ادم روک و روییم ولی خدا نکنه کسی ادا در بیاره و زیرورو بکشه و خودش نباشه چون بنظرم هیچ ماهی پشت هیچ ابری نمیمونه و دیرو زود معلوم میشه ذات هر کسی ولی اونوقته که ازش متنفر میشم... اره عزیزم من معتقدم هیچ کس نمیتونه واسه مدت طولانی ی نقش رو بازی کن خودش رو لو مید❤ میشه خـود واقعیش. چون خسـته میشـه❤ دروغـگو فـراموش کـار 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 5 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2022 33 دقیقه قبل، paeizz گفته است: اینکه یکی خودش رفتاراش و... بد باشه ولی به یکی دیگه تهمت بد بودن بزنه و قضاوتش کنه و ادای خوب بودن رو دربیاره یعنی از اینجور ادما خوشم نمیادو از دروغ گفتن متنفرم مرسی عزیزم لایک❤❤ اره عزیزم زیاد دیدم طرف خـودش کلی عیب دار. بعضیا رفتار خودشونو نمیبینن. زوم کردن رو دیگران نقطه ضعف بگیرن. ❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 5 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2022 هم اکنون، Niloofar گفته است: دقیقا یه جا گاف میده ولی من از این بیشتر ناراحت میشم که ادمو احمق فرض میکنن و زیر بارم نمیرن این دیگه توهین مستقیم به شعورم حساب میشه و نمیگذرم❤❤ اره. بذار فکـر کن زرنگ من چون جزییات تمام اتفاقا یـادم میمونه سر ایـن موارد خیـلی اذیت میشـم.من به شدتت جزی نگرم و این خیلی بد. بنظرم دوری کـردن از این افراد به ظاهر زرنگ بهترین چیز ❤ 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 5 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2022 5 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: دقیقا یه جا گاف میده ولی من از این بیشتر ناراحت میشم که ادمو احمق فرض میکنن و زیر بارم نمیرن این دیگه توهین مستقیم به شعورم حساب میشه و نمیگذرم❤❤ آدم دو رو خیـلی بدم مـیـاد کـسی که از تــو خـوشش نمیاد ولی ظاهر دوست میگیـر و بهت نزدیک میشـه و بهـت آسیب میرسـونه. شخصا همیشه یا میگم طرف یا دوست من یا هیچی. اگــه از کسی بدم بیاد میرم بهش میگم یا رفتـارم بـاهاش سـرد. ❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 5 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2022 (ویرایش شده) 5 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: دقیقا من کلا نمیتونم نشون ندم انقدر تابلو رفتار مبکنم همه میفهمن از کی خوشم میاد از کی بدممیاد ولی بی علت از کسی بدمنمیاد ❤❤ اره طرف باید بدونه ازش بدت میاد نمیشه که ندونه که. ساحل همیشه بهم میگه نیل عصبی شدی از یکـی محیط ترک کن برو. آخه دقیقا میرم سراغ طرف و مشکـلات بعد اون. ویرایش شده 5 اسفند، 2022 توسط نیلوفرآبی 1 نقل قول
fereshte A ارسال شده در 6 اسفند، 2022 ارسال شده در 6 اسفند، 2022 10 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: خــودم دو رویی ❤ @Takdokhtar @Niloofar @fereshte A @paeizz @selvam @گندم24 @Aftaabgardaan @ایران قوی کاش همه اعتقاد داشتن ب اینکه این دنیا حتی ارزش یک لحظه بد بودنم نداره❤❤ نقل قول
حسین138 ارسال شده در 6 اسفند، 2022 ارسال شده در 6 اسفند، 2022 11 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: خــودم دو رویی ❤ @Takdokhtar @Niloofar @fereshte A @paeizz @selvam @گندم24 @Aftaabgardaan @ایران قوی خیانت ،کردن باعث میشه ،مثل یک اشک ،طرف از چشمم بیفته ، دیگه هم محاله برگرده به چشمم همون اشک نقل قول
Takdokhtar ارسال شده در 6 اسفند، 2022 ارسال شده در 6 اسفند، 2022 13 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: خــودم دو رویی ❤ @Takdokhtar @Niloofar @fereshte A @paeizz @selvam @گندم24 @Aftaabgardaan @ایران قوی زیرابی رفتنو خیانت نقل قول
Elnaz ارسال شده در 6 اسفند، 2022 ارسال شده در 6 اسفند، 2022 20 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: خــودم دو رویی ❤ @Takdokhtar @Niloofar @fereshte A @paeizz @selvam @گندم24 @Aftaabgardaan @ایران قوی چرا منو صدا نزدی؟؟؟ نقل قول
Aftaabgardaan ارسال شده در 7 اسفند، 2022 ارسال شده در 7 اسفند، 2022 (ویرایش شده) در ۱۴۰۱/۹/۱۴ در 20:46، نیلوفرآبی گفته است: خــودم دو رویی ❤ @Takdokhtar @Niloofar @fereshte A @paeizz @selvam @گندم24 @Aftaabgardaan @ایران قوی دروغ امااااان از دروغ و دورویی یعنی با اون آدم دیگه هیچوقت مث سابق نمیشم اگه دروغ بشنوم ازش، حتی ممکنه ب روش نیارم ولی دیگه باهاش سرد میشم ویرایش شده 7 اسفند، 2022 توسط Aftaabgardaan نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .