AHOM ارسال شده در 1 اسفند، 2022 ارسال شده در 1 اسفند، 2022 2 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: عکس قدی خیلی مهمه بستگی به عکاس هم داره نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2022 9 دقیقه قبل، AHOM گفته است: بستگی به عکاس هم داره عکاس چرا؟ نقل قول
AHOM ارسال شده در 1 اسفند، 2022 ارسال شده در 1 اسفند، 2022 2 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: عکاس چرا؟ میتونه روتوش کنه که زشت نشه نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2022 هم اکنون، AHOM گفته است: میتونه روتوش کنه که زشت نشه حالا عکاس روتوش کرد،بعد که خواست حضوری ببیندش،چکارش کنیم؟ خوبه به خیاط بگیم یه تیکه بندازه بهش... نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2022 هم اکنون، Niloofar گفته است: الناز جونم ولی این اقاهه در هر صورتش زشتوهه اون که صددرصد... نقل قول
AHOM ارسال شده در 1 اسفند، 2022 ارسال شده در 1 اسفند، 2022 هم اکنون، الناز۳۳ گفته است: حالا عکاس روتوش کرد،بعد که خواست حضوری ببیندش،چکارش کنیم؟ خوبه به خیاط بگیم یه تیکه بندازه بهش... خخ اره خب دوتیکه که بهش نمیاد خیلی زشت میشه 1 نقل قول
AHOM ارسال شده در 1 اسفند، 2022 ارسال شده در 1 اسفند، 2022 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: الناز جونم ولی این اقاهه در هر صورتش زشتوهه بنظرم عینکش صورتشو زیبا کرده نقل قول
AHOM ارسال شده در 1 اسفند، 2022 ارسال شده در 1 اسفند، 2022 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: جلو موهاشم فک کنم کاشته تُنُک تُنُکه چه نگاه تیر بینی نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2022 1 دقیقه قبل، AHOM گفته است: بنظرم عینکش صورتشو زیبا کرده اگر یه چیز زیبا در او وجود داشته باشه همین عینکش باشه... نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2022 3 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: جلو موهاشم فک کنم کاشته تُنُک تُنُکه فک کنم تازه از سربازی برگشته.. نقل قول
AHOM ارسال شده در 1 اسفند، 2022 ارسال شده در 1 اسفند، 2022 1 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: فک کنم تازه از سربازی برگشته.. نه سرباز فراری بود نقل قول
AHOM ارسال شده در 1 اسفند، 2022 ارسال شده در 1 اسفند، 2022 2 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: اگر یه چیز زیبا در او وجود داشته باشه همین عینکش باشه... این هم قرضی گرفته نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2022 دیگه دربه در شد رفت بیچاره..سرباز فراری و کچل و عینک دزد بی قد و بالا 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2022 هم اکنون، Niloofar گفته است: گناه داشتا دلم سوخت حالا رژیم بگیره موهاشم دراد طفلی بد نیست فقط قدش کوتاهه خدایا ما رو ببخش...آره حالا میزاریمش توبایگانی ببینیم چکار میشه براش کرد... 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .