نیلوفرآبی ارسال شده در 29 بهمن، 2022 ارسال شده در 29 بهمن، 2022 متن آهنگ گله محسن یاحقی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── کنارِ هر قطره ی اشکم…●♪♫ هزار خاطره دفنه…●♪♫ اینقد خاطره داریم؛ که گویی قدِ یک قرنه!●♪♫ گلوم می سوزه از عشقت!●♪♫ عشقی که مثِ زَهره!●♪♫ ولی بی عشقِ تو هر دم؛ خنده با لب های من، قهره●♪♫ درسته با منی؛ امّا به این بودن، نیازارم…●♪♫ تو که حتی با چشماتم؛ نمیگی، آه! دوسِت دارم!●♪♫ اگه گفتی دوسِت دارم…●♪♫ فقط بازیه لبهات بود!●♪♫ و گرنه رنگِ خودخواهی، نشسته توی چشمات بود!●♪♫ هر چی عشقه توی دنیا…●♪♫ من می خواستم مالِ ما شه…●♪♫ امّا تو هیچ وقت نذاشتی؛ بینمون غصه نباشه…●♪♫ فکر می کردم که می تونم؛ با تو همخونه بمونم…●♪♫ نمی دونستم، نمیشه…●♪♫ آخه بی تو؛ نمی تونم!● 2 1 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 30 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 30 بهمن، 2022 8 ساعت قبل، paeizz گفته است: عالی فدات قشنگم♥ 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 6 تیر، 2023 ارسال شده در 6 تیر، 2023 (ویرایش شده) در ۱۴۰۱/۹/۸ در 22:17، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ گله محسن یاحقی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── کنارِ هر قطره ی اشکم…●♪♫ هزار خاطره دفنه…●♪♫ اینقد خاطره داریم؛ که گویی قدِ یک قرنه!●♪♫ گلوم می سوزه از عشقت!●♪♫ عشقی که مثِ زَهره!●♪♫ ولی بی عشقِ تو هر دم؛ خنده با لب های من، قهره●♪♫ درسته با منی؛ امّا به این بودن، نیازارم…●♪♫ تو که حتی با چشماتم؛ نمیگی، آه! دوسِت دارم!●♪♫ اگه گفتی دوسِت دارم…●♪♫ فقط بازیه لبهات بود!●♪♫ و گرنه رنگِ خودخواهی، نشسته توی چشمات بود!●♪♫ هر چی عشقه توی دنیا…●♪♫ من می خواستم مالِ ما شه…●♪♫ امّا تو هیچ وقت نذاشتی؛ بینمون غصه نباشه…●♪♫ فکر می کردم که می تونم؛ با تو همخونه بمونم…●♪♫ نمی دونستم، نمیشه…●♪♫ آخه بی تو؛ نمی تونم!● عالی خاطره انگیز ممنون گلم ویرایش شده 6 تیر، 2023 توسط Topaz 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 10 شهریور، 2023 ارسال شده در 10 شهریور، 2023 در ۱۴۰۱/۹/۸ در 22:17، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ گله محسن یاحقی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── کنارِ هر قطره ی اشکم…●♪♫ هزار خاطره دفنه…●♪♫ اینقد خاطره داریم؛ که گویی قدِ یک قرنه!●♪♫ گلوم می سوزه از عشقت!●♪♫ عشقی که مثِ زَهره!●♪♫ ولی بی عشقِ تو هر دم؛ خنده با لب های من، قهره●♪♫ درسته با منی؛ امّا به این بودن، نیازارم…●♪♫ تو که حتی با چشماتم؛ نمیگی، آه! دوسِت دارم!●♪♫ اگه گفتی دوسِت دارم…●♪♫ فقط بازیه لبهات بود!●♪♫ و گرنه رنگِ خودخواهی، نشسته توی چشمات بود!●♪♫ هر چی عشقه توی دنیا…●♪♫ من می خواستم مالِ ما شه…●♪♫ امّا تو هیچ وقت نذاشتی؛ بینمون غصه نباشه…●♪♫ فکر می کردم که می تونم؛ با تو همخونه بمونم…●♪♫ نمی دونستم، نمیشه…●♪♫ آخه بی تو؛ نمی تونم!● هزار بار مردم از عشقش و اون هیچ وقت نمیفهمه نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .