zhiiina ارسال شده در 29 بهمن، 2022 ارسال شده در 29 بهمن، 2022 (ویرایش شده) دانلود آهنگ جدید مسعود صادقلو بی عاطفه هم اکنون شنونده ♫ اهنگ حالا برو بی معرفت متنفرم ازت به نام بی عاطفه با صدای مسعود صادقلو به همراه تکست و بهترین کیفیت در رسانه موزیکفا باشید ♫ شعر و ملودی : مسعود صادقلو | تنظیم قطعه : مسعود جهانی دانلود اهنگ دروغ چرا تنگه دلم Download New Music BY : Masoud Sadeghloo | Bi Atefe With Text And 2 Quality 320 And 128 On Music-fa متن آهنگ بی عاطفه مسعود صادقلو ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── پرسه میزنم توو خیابونا؛ سرموُ می گیرم بالا رو به خدا●♪♫ گرفته دلم…●♪♫ حتی نمی دونم؛ کجا دارم میرم! گرفته دلم…●♪♫ یه به تو دلم گرم بود؛ توام که این جوری…●♪♫ زدی به دلم رفتی؛ زدی تو بدجوری!●♪♫ یه به تو دلم گرم بود؛ توام که بد کردی…●♪♫ رفتی حرف آدم بدا رو باور کردی●♪♫ حالا برو، بی معرفت! متنفرم ازت! ●♪♫ هر چی که ساخته بودم؛ زدی زیرش با لگد… ●♪♫ آره! برو بی عاطفه… ●♪♫ شعر و ملودی : مسعود صادقلو برو، ببین کی عاشقه ●♪♫ برو، ببین کی من میشه؟ ●♪♫ کی می مونه پا دلت؟ ●♪♫ حالا برو، بی معرفت! متنفرم ازت! ●♪♫ هر چی که ساخته بودم؛ زدی زیرش با لگد… ●♪♫ آره! برو بی عاطفه… ●♪♫ برو، ببین کی عاشقه ●♪♫ برو، ببین کی من میشه؟ ●♪♫ کی می مونه پا دلت؟ ●♪♫ دروغ چرا؟! تنگه دلم…●♪♫ من و بارون و غم؛ شدیم رفیقِ هم!●♪♫ من و قرصای سردرد…●♪♫ من و فراموشم کرد…●♪♫ من شدم کوهِ درد… من شدم کوهِ درد…●♪♫ حالا برو، بی معرفت! متنفرم ازت! ●♪♫ هر چی که ساخته بودم؛ زدی زیرش با لگد… ●♪♫ آره! برو بی عاطفه… ●♪♫ برو، ببین کی عاشقه ●♪♫ تنظیم قطعه : مسعود جهانی برو، ببین کی من میشه؟ ●♪♫ کی می مونه پا دلت؟ ●♪♫ حالا برو، بی معرفت! متنفرم ازت! ●♪♫ هر چی که ساخته بودم؛ زدی زیرش با لگد… ●♪♫ آره! برو بی عاطفه… ●♪♫ برو، ببین کی عاشقه ●♪♫ برو، ببین کی من میشه؟ ●♪♫ کی می مونه پا دلت؟ ●♪♫ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── مسعود صادقلو بی عاطفه پخش آنلاین ویرایش شده 29 بهمن، 2022 توسط zhiiina 1 4 نقل قول
Armin_music ارسال شده در 30 بهمن، 2022 ارسال شده در 30 بهمن، 2022 23 ساعت قبل، zhiiina گفته است: دانلود آهنگ جدید مسعود صادقلو بی عاطفه هم اکنون شنونده ♫ اهنگ حالا برو بی معرفت متنفرم ازت به نام بی عاطفه با صدای مسعود صادقلو به همراه تکست و بهترین کیفیت در رسانه موزیکفا باشید ♫ شعر و ملودی : مسعود صادقلو | تنظیم قطعه : مسعود جهانی دانلود اهنگ دروغ چرا تنگه دلم Download New Music BY : Masoud Sadeghloo | Bi Atefe With Text And 2 Quality 320 And 128 On Music-fa متن آهنگ بی عاطفه مسعود صادقلو ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── پرسه میزنم توو خیابونا؛ سرموُ می گیرم بالا رو به خدا●♪♫ گرفته دلم…●♪♫ حتی نمی دونم؛ کجا دارم میرم! گرفته دلم…●♪♫ یه به تو دلم گرم بود؛ توام که این جوری…●♪♫ زدی به دلم رفتی؛ زدی تو بدجوری!●♪♫ یه به تو دلم گرم بود؛ توام که بد کردی…●♪♫ رفتی حرف آدم بدا رو باور کردی●♪♫ حالا برو، بی معرفت! متنفرم ازت! ●♪♫ هر چی که ساخته بودم؛ زدی زیرش با لگد… ●♪♫ آره! برو بی عاطفه… ●♪♫ شعر و ملودی : مسعود صادقلو برو، ببین کی عاشقه ●♪♫ برو، ببین کی من میشه؟ ●♪♫ کی می مونه پا دلت؟ ●♪♫ حالا برو، بی معرفت! متنفرم ازت! ●♪♫ هر چی که ساخته بودم؛ زدی زیرش با لگد… ●♪♫ آره! برو بی عاطفه… ●♪♫ برو، ببین کی عاشقه ●♪♫ برو، ببین کی من میشه؟ ●♪♫ کی می مونه پا دلت؟ ●♪♫ دروغ چرا؟! تنگه دلم…●♪♫ من و بارون و غم؛ شدیم رفیقِ هم!●♪♫ من و قرصای سردرد…●♪♫ من و فراموشم کرد…●♪♫ من شدم کوهِ درد… من شدم کوهِ درد…●♪♫ حالا برو، بی معرفت! متنفرم ازت! ●♪♫ هر چی که ساخته بودم؛ زدی زیرش با لگد… ●♪♫ آره! برو بی عاطفه… ●♪♫ برو، ببین کی عاشقه ●♪♫ تنظیم قطعه : مسعود جهانی برو، ببین کی من میشه؟ ●♪♫ کی می مونه پا دلت؟ ●♪♫ حالا برو، بی معرفت! متنفرم ازت! ●♪♫ هر چی که ساخته بودم؛ زدی زیرش با لگد… ●♪♫ آره! برو بی عاطفه… ●♪♫ برو، ببین کی عاشقه ●♪♫ برو، ببین کی من میشه؟ ●♪♫ کی می مونه پا دلت؟ ●♪♫ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── مسعود صادقلو بی عاطفه پخش آنلاین 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .