نیلوفرآبی ارسال شده در 19 بهمن، 2022 ارسال شده در 19 بهمن، 2022 هی میگم موهاتو جلوم نباف که من دیوونه بشم! عطر موهات تو هواست هی منو سمتت میکشن… گیسو گندمی بداخلاق چقد چشمات خاصه! کشتی مارو گناه نکردیم که دلمون تورو خواسته… دست بردار از این همه ادا با دلم راه بیا… شعر و ملودی : علیرضا روزگار عسلی دو چشمات مال منه یه ذره کوتاه بیا! دست بردار از این همه ادا با دلم راه بیا… عسلی دو چشمات مال منه یه کمی کوتاه بیا… عاشق کش دیوونه من مستم و بی خونه! من خونه خرابه تو تو در دل دیوونه! 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 19 بهمن، 2022 هم اکنون، Niloofar گفته است: وای ترکیدم از اون بالاییعالیعشق❤❤ اره شیکمشچقدر خلوت دوستان فقط میان نگاه میکنن میرن. ی سرفه ای ی اهمی، اوهومی چیزیسلامی حال و احوالی چیزی. انگار منو توییم فقطبعد موندم چطور میزن بازدید۳٠٠تاروح دار اینجا نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 19 بهمن، 2022 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: میان فقط لطف میکنن نگاه میکنن دیگه خو خستهمیشن زودی الهی الهی تو چالشم بیان لو میره خیلی چیزا دیگه واسه همون یه دید میزننو میرن اره اصن من موندم ۳۰۰نفر کینبچه های چتن. بچه های چت همسایه ان. ت سرچ میاد بالا. نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 19 بهمن، 2022 هم اکنون، Niloofar گفته است: تو گوگل بزنی میاد اخهمیهن فروم عه خوب بس از جاهای دیگه ام میان نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 19 بهمن، 2022 4 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: ایشالله که میان یعنی امکان دار ی دکتری، مهندسی، آدم حسابی، از این انجمن رد بشه . امسال ولن تنها نباشیم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 19 بهمن، 2022 هم اکنون، Niloofar گفته است: والا تو چت که همه دکتر و داروسازو دندونپزشکو مهندسن احتمالا از همون دست ادما رد شه از اینجا ن عزیزم. ت گوگل سرچ کنه یهو بیاد اینجامام اینجا نکه مطالب علمی میذاریم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 19 بهمن، 2022 5 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: بیاد ایشالله ان شاالله. نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .