رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در
هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است:

ســه چـیـزی که براتــون مــهـم ت جنس مخالفـ برای انتخـاب کردنش به عـنوان  پارتنرتون رو بگــین چــه ظاهری چــه باطــنی😁😎.

spacer.png

خـودم 😁

اول صـداقـت برام خیلی مهـم چـون خـودم هـمیشه سـعی کردم صـادق باشم. 

دوم. دوسـت دارم مـنو بـلد بـاشه. یعـنی بـدون از چی بدم مـیـاد از چـی ناراحت میشم چی خـوشحالم میکـن. و مهم باشه براش مــنو از خودم بهتر بشناسه😁

سـوم. من ظاهرش نمـی خوام برتپیت باش خیلی عالی باش نه. معمولی باش چـشم ابـرو مشکـی باش😁 ساده باش لباس پوشیدنش😁ی آدم خاکی باشه

ارسال شده در (ویرایش شده)
8 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است:

خـودم 😁

اول صـداقـت برام خیلی مهـم چـون خـودم هـمیشه سـعی کردم صـادق باشم. 

دوم. دوسـت دارم مـنو بـلد بـاشه. یعـنی بـدون از چی بدم مـیـاد از چـی ناراحت میشم چی خـوشحالم میکـن. و مهم باشه براش مــنو از خودم بهتر بشناسه😁

سـوم. من ظاهرش نمـی خوام برتپیت باش خیلی عالی باش نه. معمولی باش چـشم ابـرو مشکـی باش😁 ساده باش لباس پوشیدنش😁ی آدم خاکی باشه

آقا یکی رو میـخام بریم بشینیم کنار جـدول فلافل بخوریم فیس افاده ای خجالتی نباش😁😁 منظورم از خاکی بودن این😁

ویرایش شده توسط نیلوفرآبی
ارسال شده در
هم اکنون، Niloofar گفته است:

واقعا همچین چیزی انگار هست الان این خواننده ها خانوم میرن با ۲۰ سال کوچیکتر از خودشون احتمالا پس واسه همینه😄

اره راز جوانیه😂. الناز اومد سفارش داد رفت. 😂😂

ارسال شده در

اشکال نداره خوشگلم اینجا هم باش خو 😍😍

جدا از شوخی

برام پول اصلا مهم نیس.فقط به دلم بشینه.دوستم داشته باشه.دوستش داشته باشم

ارسال شده در
هم اکنون، الناز۳۳ گفته است:

جدا از شوخی

برام پول اصلا مهم نیس.فقط به دلم بشینه.دوستم داشته باشه.دوستش داشته باشم

اره عزیزم. کلا پول نمیشه گفت مهم نیست. ولی اولویت آدم بودن طرف. ♥♥

ارسال شده در

اقا من یه اعتراف کنم یکم نه از یکم یه کوچولو بیشتر پول هم برام مهمه😭

اره عزیزم پول مهم. مثلا فلافل بخاد برام بخر باید پول داشت باشه. وگرنه کنار جدول بشینیم که چی🤔😂😂😂

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...