رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، حسین138 گفته است:

سلام، آقا براتون تعریف کنم، اول معذرت میخوام

آقا سرباز بودم، دژبان بودم، قدم بلند بود ی کمم هیکلی 

همه تو صف غذا وایساده بودن، ما که دژبان بودیم به حسابا باید مواظب می بودیم که همه چی نظم داشته باشه، خلاصه منم دم در مشغول مماغ بودم تا آرنج داخل رفته بودم دیگه 

از اون آخرا خلاصه ی مشت پسته بیرون آوردم (بگیرید دیگه) خوب تو دستم ورز دادم گذاشتم سر انگشت اشاره، ی شوت زدم زیرش رفت تو یقلبی یه سرباز، نوش جانت رفیق فقط حلالم کن 

تشـکر از خاطرات با جزییات😂 بدبخت اون سرباز🙄😁

ارسال شده در
4 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

اقا حسین چیو ناراحتی اون بدبخت زبون بسته رو همون موقع آگاهش میکردی وای کلی خندیدم😅😅

نشد اون زمان باید همیشه ی سوژه برا خنده داشته باشم وقتی با رفیقام بودیم ،حالا فهمیدم که چه اشتباهی کردم که دیر شده

حق الناس خیلی بده خیلی

ارسال شده در
14 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

. آیا تو دست توی دماغت می‌کنی؟

صــادق باشـیـن دوســتــان راستــشو بگــین😁😂😎

spacer.png

عجب...😏

متنفرترین کار دنیا

ارسال شده در
2 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است:

باشه عزیزم 😁قبول تو انجام نمیدی😁نزن منو

به جون خودم بدم میاد از این کار.با کسی هم که این کارو بکنه قط ارتباط میکنم..حسین آقا رو که گذاشتم تولیست سیاه..با این کارش

ارسال شده در
6 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است:

به جون خودم بدم میاد از این کار.با کسی هم که این کارو بکنه قط ارتباط میکنم..حسین آقا رو که گذاشتم تولیست سیاه..با این کارش

ما رو دور ننداز ما گناه داریم🥺😁

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است:

ما رو دور ننداز ما گناه داریم🥺😁

نه عزیزم..😅

خانوم ها رعایت میکنن.ولی آقایون حتی در مکان های عمومی هم ....  نگم بهتره 😖

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...