نیلوفرآبی ارسال شده در 14 بهمن، 2022 ارسال شده در 14 بهمن، 2022 (ویرایش شده) مــن اینطــوری نــاز نــمیکشـم ولــی اگــه طــرف مــقابلم پیشـم باش ایــن حــرف بــزن قــول نـمیــدم با مــشـت نـزن ت دهــنش دنــدوناش خــورد نشه اصــول من یا باید بهم تـوجــه کن یــا کــاری مــیکنم تــوجه کن ویرایش شده 14 بهمن، 2022 توسط نیلوفرآبی 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 14 بهمن، 2022 ارسال شده در 14 بهمن، 2022 3 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: مــن اینطــوری نــاز نــمیکشـم ولــی اگــه طــرف مــقابلم پیشـم باش ایــن حــرف بــزن قــول نـمیــدم با مــشـت نـزن ت دهــنش دنــدوناش خــورد شه اصــول من یا باید بهم تـوجــه کن یــا کــاری مــیکنم تــوجه کن فک کنم ماله من برعکسه...از بس کار دارم به طرفم میگم یه لحظه...یه لحظه ..بعدم بی خدافظی میرم 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 14 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 14 بهمن، 2022 1 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: فک کنم ماله من برعکسه...از بس کار دارم به طرفم میگم یه لحظه...یه لحظه ..بعدم بی خدافظی میرم ن من باید خــالی کنم خودمو بعد میرم. 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .