Black_wolf ارسال شده در 26 مهر، 2022 ارسال شده در 26 مهر، 2022 انسانها در طول زدگیشون یک بار عاشق میشن .یک بار فارغ.یک بار کسی رو دوست دارن از تمام قلب ویک باردروازه قلبشان را ب روی یک نفر باز میکنن ان زا انجا حبس میکنن همه اینها یک بار اتفاق میوفتد مثل مردن و تولد من هم فقط یک بار دروازه قلبمرا ب روی کسی باز کردم و هیچ وقت نمیتوانم دروازه را برای کسی دیگر باز کنم اون همیشه در قلبم محبوس است بارفتنش قفلی بر روی دروازه قلبم زدم ک هیچ کس توانایی بازز کردنش را ندارد حتی خودم....... نمیدانم با خود چگونه فک میکنید هیچ وقت وقتی در کنار کسی هستی نشانه عشق نیس شایدنشانه این است ک ب یک نفر نیاز داری تا مرحم دردایی ک درقلبت حس میکنی باشد تا ارومت منه شریک گریه هات باشه اون قفلی ک زدی جاش درد میکنه بیش تر نیاز ب ی حامی داره ن عشق بهم گفت از خودم از رفتارم از دروغام بنویسم تا عدالت رعایت بشه اما لعنتی من اگ دنبال عدالت بودم میرفتم و حقمو از این دنیا میگرفتم از اون کوچه ها از اون ماشین از اون دست ها و نگاه........ من مردی بیش نبودم یک مرد در کنارت بودم مردی ک 31یا32سال داشت دورانی ک همش دوست داری جستو جو کنی درهمه جا سرکش میشی دوس نداری امرو نهی بشنوی اما مردی در کنارت بود ک همه این دوران را گزانده بود و بهت میگفت نکن.نرو............ اما تو سرکش تر ازان بودی ک فک میکردی<خودم> میررفتم تو چت روم و با بقیه چت میکردم و بهش میگفتم توهم بیا باهم بریم مثل دوتا عاشق ولی اون منو همراهی نکرد منم مجبور بودم دروغ بگم ک نرفتم این اتفاق ها زمانی بود ک من فقط 31 سال داشتم و نمیدانستم چکار کنم وقتی ب خودم امدم تو رفته بودی زمانی ک به یک ثبات رسیدم تو نبودی زمانی ک دوست داشتم امرو نهی کردنت و تو نبودی فک کن کسی دیگر را در قلبم راه داده ام وبا دیگری در حال عیش و نوشم و الکی درحال ناله کردنم اما این همان نا عدالتی است ک دنبالش نیستم و نخواهم بود میدانم جدیدا می ایی و تمام متن هایم را میخوانی اما با ی اسم و نام کاربری دیگر از این ب بعد کمی درباره خودم و اخلاقم مینویسم تا تو ارام شوی......محمد علی ادامه دارد ... نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .