رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در
2 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است:

کوفت بگیره، یه دفه هم نگفت بیا بریم آب هویج بستنی بخوریم...عین برج زهرمار بود.ولی دوس داشتنی

من عاشق از این کیسام😍پسر با بقیه دخترا جدی باشه با من مهربون باشه😍😍کلــا پســر جــدی وسنگین دوست دارم 😂😂

ارسال شده در
هم اکنون، Niloofar گفته است:

پس بی حجابتون فقط منم ولی منو ترد نکنینا من حجابم ظاهری ندارم ولی ذاتیو دارم به خدا😭

عزیزم حجاب به چادر نیست..طینت پاکت برامون اثبات شده عشقم

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

پس بی حجابتون فقط منم ولی منو ترد نکنینا من حجابم ظاهری ندارم ولی ذاتیو دارم به خدا😭

عه این چه حرفیه عزیزم. با حجاب و بی حجاب نداریم. من تمام دوستام چه ت چت چه بیرون ت دنیای واقعی پوشش خودششونو دارن. و باهم میخندیم راحتیم😍😍

ارسال شده در
2 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است:

من عاشق از این کیسام😍پسر با بقیه دخترا جدی باشه با من مهربون باشه😍😍کلــا پســر جــدی وسنگین دوست دارم 😂😂

آخه با منم مهربون نبود.من تو خیالات باهاش سیر میکردم...خخخخ

اصلا هیچوقت بهش نگفتم

ارسال شده در
هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است:

آقــا من از ایــن کـراشای الــناز دلم میــخاد یکــی کادو پیچ کــنیـد بدین ببرم🤣🤣🤣🥺

برو پیداش کن..مال خودتت🤣

ارسال شده در (ویرایش شده)
4 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است:

آخه با منم مهربون نبود.من تو خیالات باهاش سیر میکردم...خخخخ

اصلا هیچوقت بهش نگفتم

اره. ای کــاش میشــد راحت بگی از طرف خــوشت میــاد و شانستم بزن اونم ردت نکن بگه اونم تــو رو مــیخاد😍🥺. ولی خب نمیشــه گفت ماشانس نداریم پسر میزن ت برجکمون منم حــساس 😂😂😂 باید بشینم گریه کنم

ویرایش شده توسط نیلوفرآبی
ارسال شده در
1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است:

اره. ای کــاش میشــد راحت بگی از طرف خــوشت میــاد و شانستم بزن اونم ردت نکن بگه اونم تــو رو مــیخاد😍🥺. ولی خب نمیشــه گفت ماشانس نداریم پسر میزن ت برجکمون منم حــساس 😂😂😂 باید بشین گریه کنم

فدا سرمون

خودمون رو عشقس

ارسال شده در

یه چی بگم‌ولی من طرفدار دوست داشتنای یواشکیم به نظر ادم وقتی به طرف میرسه دیگه کم کم طرف براش عادی میشه مثل قبل هیجانشو نداره😄

یواشکی....یعنی الان یواشکی کیو دوس داری؟

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

یه چی بگم‌ولی من طرفدار دوست داشتنای یواشکیم به نظر ادم وقتی به طرف میرسه دیگه کم کم طرف براش عادی میشه مثل قبل هیجانشو نداره😄

بدیش اینکه ببینی مال یکــی دیگـه میشه. و تو باید حسـرت بکشی. 😂😂

ارسال شده در

باش من پایم اول اگهی بدیم روزنامه در بخش گمشده ها🤣🤣

🤨

من برم شام

پیدایش کردید اطلاع بدید.

نبینم کیس منو رو هوا بزنید

ارسال شده در

بگردم💋😄

فــدات عزیزم.😍 الــنــاز رفــت شــام 😂😂. کــیو پیداش شد مال خــودمون. الان چــت بود یکی از پسرا  سریع میرفت با ایدی فیک کیومرث میـومد میگفت سلام عشقهای من🤣🤣🤣🤣. انقدر دیدم. یکی سر ساحل با من این کار رو کرد. دلتنگ ساحل بودم یهو فیکش ظاهر شد🤣🤣🤣

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...