Elnaz ارسال شده در 10 بهمن، 2022 ارسال شده در 10 بهمن، 2022 حتی اگر اَمبر هِرد باشی و همه ی دانشمندها بگن زیباترین چهره دنیا رو داری… باز هم چند تا خانم ایرانی پیدا میشن میگن کجاش خوشگله؟ همش عمل و آرایشه 1 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 10 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 10 بهمن، 2022 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: دقیقا تو چت میخوان مخصوصا بکوبنت اول میگن بینیتو کجا عمل کردی ؟ بعد میرن سراغ لبت که ژل زدی ؟ موهات پایش چنده وای به دل نگیر عزیزم...فدات خوشگل 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 10 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 10 بهمن، 2022 هم اکنون، Niloofar گفته است: نشی عشق نه بابا عادت دارم من یه بنده خدا هروز کارش این بود با ایدبا مختلف از من اسم دکتر میپرسید کجا عمل کردی❤ 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 9 آبان، 2024 ارسال شده در 9 آبان، 2024 در ۱۴۰۱/۸/۱۹ در 13:03، Elnaz گفته است: حتی اگر اَمبر هِرد باشی و همه ی دانشمندها بگن زیباترین چهره دنیا رو داری… باز هم چند تا خانم ایرانی پیدا میشن میگن کجاش خوشگله؟ همش عمل و آرایشه واقعیت زنان ایرانی راست می گویند 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .