Elnaz ارسال شده در 7 بهمن، 2022 ارسال شده در 7 بهمن، 2022 از مدیر عامل شرکت رولز رویس پرسیدند: چرا تبلیغات شما در تلویزیون به چشم نمیخورد ؟ + گفت: کسایی که میتونن رولز رویس رو بخرند وقت نشستن پای تلویزیون رو ندارند ! ازمدیر عامل سایپا همین سوالو پرسیدن که چرا تبلیغات پراید داخل تلویزیون انجام نمیشه ؟ + ایشون گفتن کسایی که محصولات مارو میخرن دیگه خونه نمی رسند که بخوان تلویزیون ببینن نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2022 2 دقیقه قبل، Ho3ein گفته است: oOoO شما از اون ماشین خارجیا بخرید که امن و امانه نقل قول
Ho3ein ارسال شده در 7 بهمن، 2022 ارسال شده در 7 بهمن، 2022 (ویرایش شده) 25 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: شما از اون ماشین خارجیا بخرید که امن و امانه ماشینش با من پولش با شما ویرایش شده 7 بهمن، 2022 توسط Ho3ein نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2022 1 دقیقه قبل، Ho3ein گفته است: ماشینش با من پولش با شما کی سوار بشه؟ من یا شما؟ نقل قول
Ho3ein ارسال شده در 7 بهمن، 2022 ارسال شده در 7 بهمن، 2022 (ویرایش شده) 3 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: کی سوار بشه؟ من یا شما ؟ شما ماشین رو جور کن فرقی نداره خخخخ برکتی ویرایش شده 7 بهمن، 2022 توسط Ho3ein نقل قول
Elnaz ارسال شده در 7 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2022 3 دقیقه قبل، Ho3ein گفته است: شما ماشین رو جور کن فرقی نداره خخخخ برکتی عجب اشتهایی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .