HAMED ارسال شده در 6 بهمن، 2022 ارسال شده در 6 بهمن، 2022 سلام دوستان عزیزم سلام همه عزیزانم که در میهن چت شرکت میکنن از ته قلب دوستون دارم ناموسن سلام به ادمین کل سکرت جون و همه مسترا که خالصانه زحمت میکشن و تشکر بابت این چت رون گرم و سرگرم کننده من خیلی ساله میام اینجا و خاطره ها دارم با میهن . 28 سالمه الان و از 17 سالگی میومدم یادش بخیر... چه زود گذشت ... آدما چه زود بزرگ میشن . چه زود زندگیشون تغییر میکنه . چه زود پیر میشیم . و چه زود عزیزانمونو از دست میدیم ... نمیخام ناراحتتون کنم ولی تا هستیم قدر همو بدونیم اینجا خیلی خوبه . دوستای جدید پیدا کنین . به هم مهربونی کنین . به هم عشق بورزین از آدمی یه خوبی و بدی میمونه . که همتون خوبین. بدتون منم بد کی بودم من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستون دارم به امید فردایی بهتر و آرامش هر روز برای ملت ایران عزیزم خاک پای همه هستم . حامد 3 نقل قول
HAMED ارسال شده در 6 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 6 بهمن، 2022 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: خوش اومدی قربون شما فداتشم نقل قول
HAMED ارسال شده در 6 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 6 بهمن، 2022 هم اکنون، Niloofar گفته است: نشی آقا پایدار باشید عزیزی . بمونی برامون نقل قول
Elnaz ارسال شده در 6 بهمن، 2022 ارسال شده در 6 بهمن، 2022 46 دقیقه قبل، HAMED گفته است: سلام دوستان عزیزم سلام همه عزیزانم که در میهن چت شرکت میکنن از ته قلب دوستون دارم ناموسن سلام به ادمین کل سکرت جون و همه مسترا که خالصانه زحمت میکشن و تشکر بابت این چت رون گرم و سرگرم کننده من خیلی ساله میام اینجا و خاطره ها دارم با میهن . 28 سالمه الان و از 17 سالگی میومدم یادش بخیر... چه زود گذشت ... آدما چه زود بزرگ میشن . چه زود زندگیشون تغییر میکنه . چه زود پیر میشیم . و چه زود عزیزانمونو از دست میدیم ... نمیخام ناراحتتون کنم ولی تا هستیم قدر همو بدونیم اینجا خیلی خوبه . دوستای جدید پیدا کنین . به هم مهربونی کنین . به هم عشق بورزین از آدمی یه خوبی و بدی میمونه . که همتون خوبین. بدتون منم بد کی بودم من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستون دارم به امید فردایی بهتر و آرامش هر روز برای ملت ایران عزیزم خاک پای همه هستم . حامد خوش اومدید 1 نقل قول
Amiti18 ارسال شده در 6 بهمن، 2022 ارسال شده در 6 بهمن، 2022 2 ساعت قبل، HAMED گفته است: سلام دوستان عزیزم سلام همه عزیزانم که در میهن چت شرکت میکنن از ته قلب دوستون دارم ناموسن سلام به ادمین کل سکرت جون و همه مسترا که خالصانه زحمت میکشن و تشکر بابت این چت رون گرم و سرگرم کننده من خیلی ساله میام اینجا و خاطره ها دارم با میهن . 28 سالمه الان و از 17 سالگی میومدم یادش بخیر... چه زود گذشت ... آدما چه زود بزرگ میشن . چه زود زندگیشون تغییر میکنه . چه زود پیر میشیم . و چه زود عزیزانمونو از دست میدیم ... نمیخام ناراحتتون کنم ولی تا هستیم قدر همو بدونیم اینجا خیلی خوبه . دوستای جدید پیدا کنین . به هم مهربونی کنین . به هم عشق بورزین از آدمی یه خوبی و بدی میمونه . که همتون خوبین. بدتون منم بد کی بودم من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستون دارم به امید فردایی بهتر و آرامش هر روز برای ملت ایران عزیزم خاک پای همه هستم . حامد خوش اومدین 1 نقل قول
HAMED ارسال شده در 7 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2022 12 ساعت قبل، الناز۳۳ گفته است: خوش اومدید سلام ممنون الناز جان عزیزمی 1 نقل قول
HAMED ارسال شده در 7 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2022 11 ساعت قبل، Amiti18 گفته است: خوش اومدین سلام ممنون عزیزمی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .