رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

ســوال ایـنــکــه دوست داریــد همسرتــون چــشـماش رنگــی بــاشــه یا مــشکــی. تـپــل بــاش یا سس پک😎😂😁

جـــواب خــودم. من چشم ابــرو مشــکــی دوســت دارم و تــپل. 😂😂تــپلا مهـــربــونن😁😁♥♥

139401151612159485041154.png

ارسال شده در
3 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است:

ســوال ایـنــکــه دوست داریــد همسرتــون چــشـماش رنگــی بــاشــه یا مــشکــی. تـپــل بــاش یا سس پک😎😂😁

جـــواب خــودم. من چشم ابــرو مشــکــی دوســت دارم و تــپل. 😂😂تــپلا مهـــربــونن😁😁♥♥

تپــلا خسیسم نیستن🤣🤣🤣

ارسال شده در
4 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است:

چشم رنگیا خیانت کارن...چشمم نداشت طوری نیس😁

فقط بگو بیااااد

ارسال شده در
هم اکنون، Niloofar گفته است:

من کلا سیاه سوخته دوس دارم‌همیشه ادما هرچی هستن‌بر عکسشو دوس دارن🤣🤣🙃

اتفاقا من چشـم ابروهام مشکی خیلی. ولی چشم ابرو مشکی دوست دارم چون مــردونه است چهراش😁ابهت دار😁

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است:

وای من مردام از خنـــــــــده🤣🤣🤣برای منم بگین بیاد ببر منوخــونه از ســرکار سختم🤣🤣🤣

بشین تا بیاد🤣

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

اقا حالا چشماشم رنگی بد شبیه کوزی باشه جهنمه ضرر بیاد یه کاریش میکنیم🤣🤣🤣😇😇🙃

کم کم داری معیار هاتو زیر پا میگذاریا..حواسم بهت هس..قوی باش

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...