Aftaabgardaan ارسال شده در 29 دی، 2022 ارسال شده در 29 دی، 2022 از طرف یکی از فرماندهان خدوم نیروی انتظامی می نویسم که سالها همه اختلافات و درگیری های منطقه تحت فرماندهی خودش را با کدخدامنشی و صلح و سازش مرتفع کرد و برای همه مردم منطقه و حتی نزد مجرم ترین ها هم دارای احترام بود. و حالا در بین شلوغی ها و اعتراضات، چاقو می خورد! من چاقو می خورم تا شما حکومت کنید. من چاقو می خورم تا همه ناکارآمدی ها و سوء مدیریت هایتان را ادامه دهید. من چاقو می خورم که شما و فرزاندانتان در اروپا و آمریکا رفت و آمد کنید و زندگی مرفه داشته باشید. من چاقو می خورم تا بوی تعفن رانت و فسادتان، مشام همه جهان را آزار بدهد. من چاقو می خورم تا شما پشت دین و اعتقادات و باورهای مردم پنهان شوید و باعث شوید مهر بطلان به همه باورهای مردم بخورد. من چاقو می خورم تا همه سیاست های غلط و لجاجت آمیزتان ادامه یابد و ملت را به خاک سیاه بنشانید. من چاقو می خورم که ارزش ریال ایران به عنوان بی ارزش ترین ارز در کل جهان شناخته شود. من چاقو می خورم تا بدترین آمارها نزد ایران باشد، آمار طلاق، اعدام، درگیری و نزاع و ... من چاقو می خورم تا شما مسئولیت هیچ اشتباهتان را بر عهده نگیرید و ذکر اینترنشنال و بی بی سی و هزار زهرمار دیگر را بردارید. من چاقو می خورم تا شما برای این استقرار حکومت تان، هر کس را به نحوی فریب بدهید، عده ای را با ترس از کشف حجاب اجباری، عده ای را با ترس از تجزیه و عده ای را با ترس یورش داعش. شما این مردم و این جوانان و نوجوانان را نشناختید و در معادلاتتان اشتباه کرده اید. الان پرچم دار همه اعتراضات نوجوانانی هستند که زجر این سالها را در چهره پدران و مادران و برادران و خواهران بزرگتر خود دیده اند و الان حتی شکنجه و کشته می شوند، اما در کمال تعجب فردا تعدادشان بیشتر می شود! نوشتم که شاید به فکر بیافتید و تجدیدنظری کنید. شاید هزینه هایی که این مردم برای انقلاب 57 داده اند را سرانگشتی محاسبه کنید و در حالی که هنوز کمر راست نکرده اند، هزینه دیگری بر دوششان نگذارید 2 نقل قول
Aftaabgardaan ارسال شده در 29 دی، 2022 مالک ارسال شده در 29 دی، 2022 امشب روی یه دیواری خوندم، پاییزِ امسال، بیشتر از اینکه برگ بریزه خون ریخت و این خونها یقهتونو میگیره.. میگیره .. ولله میگیره.. حتی پدر دهه چهلی من که هفته ی اول این شکلی بود که همش یه هفته است سر و صداها.. هم الان توجیهه که .. میگیره.. ولله میگیره. نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .