رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

• نیلوفرآبی عنوان را به واکـنـش من وقـتی دیــگه نمیتونم پستی رو لایک کنم😑😂 تغییر داد
ارسال شده در
2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

قبول دارم‌حرفتو عزیزم فقط انجمن قبلی سر همین نبودن محدودیت لایک یه سری مشکل ایجاد شد که  میومدن با چند تا یوزر خودشونو لایک‌میزدن و از این دست داستانا که کلی باعث سو استفاده میشد 

ولی منم موافقم که حداقل یسری قدیمیا که شناخته شدن و هرروز کلی مطالب مفید میزارن و زحمت میکسنو وقت میزارن این‌محدویت براشون لغو شه🤞🤞

اره عزیزم.گفتن با افزایش درجه محدودیتتون کم میشه من به شخصه نشد. گاهی  انگار لایکم قطع و وصل میشه باگ دار انگار انجمن. الان لایک نمیتونم بکنم، یک ساعت دیگه امتحان میکنم انگار باز میشه لایک کرد.الان سر ظهر نمیتونستم لایک کنم،الان اومدم نظر ساحل لایک کردم یکبار،باز اومدم  برای بار دوم لایک کنم نظر  ساحل روگفت محدود هستین.قطع و وصل لایک من انگار😐. خب 10تا لایک من چطور تقسیم کنم بین بچه ها. خب آدم کلافه میشه😑😐❤ان شاالله که رفع بشه مشکل عزیزدلم. ممنون از همدردیت قشنگم😍💓

ارسال شده در
21 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

مــنی که با دو تا لایک کردن ت انجمن با این پیــام مواجه میشم😑😐

هــمــدردا بـــیــایــن😂

spacer.png

spacer.png

واقعا خیلی سخته خیلی ادم نمیدونه اونجا سرشو به کدوم دیوار بکوبه 🤣🤣🤣

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...