فندق ارسال شده در 28 آذر، 2022 ارسال شده در 28 آذر، 2022 (ویرایش شده) بسم الله الرحمن الرحيم فاطی زینتع میهن است نامش سارا است وی 20 سال دارد و در شهری ب نامع یاسوج زیسته است وی متاهل است و تاکنون دارای فرزند نمیباشد و مح دعا میکنم مامان بشع مح خاله شم هیق وی یک معتادع دوساله ب میهن است این فاطی کیست ک عالم همع دیوانع اوست ♛ این چ شمعیست ک جان ها همع پروانه اوست گ 陛Fatii陛 خب خب ... میصی ک هصدی خاله صارا مح خیلی دوزت دالم و امیدوارم زودتر مامان شی بمونی برام ویرایش شده 28 آذر، 2022 توسط فندق 18 1 3 نقل قول
سارا ارسال شده در 28 آذر، 2022 ارسال شده در 28 آذر، 2022 دردت به جون سارا ک عشق من مرسی ک هستی نفس خاله عاشقتم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 1 1 نقل قول
Milatii ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 خیلیم عالی گدرت دس شماس 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 22 مهر، 2023 ارسال شده در 22 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۷/۶ در 16:11، فندق گفته است: بسم الله الرحمن الرحيم فاطی زینتع میهن است نامش سارا است وی 20 سال دارد و در شهری ب نامع یاسوج زیسته است وی متاهل است و تاکنون دارای فرزند نمیباشد و مح دعا میکنم مامان بشع مح خاله شم هیق وی یک معتادع دوساله ب میهن است این فاطی کیست ک عالم همع دیوانع اوست ♛ این چ شمعیست ک جان ها همع پروانه اوست گ 陛Fatii陛 خب خب ... میصی ک هصدی خاله صارا مح خیلی دوزت دالم و امیدوارم زودتر مامان شی بمونی برام حالا فاطی خودش راضی هست شما اطلاعات شو ب اشتراک گذاشتی؟ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .