Anii_tsb ارسال شده در 24 آذر، 2022 ارسال شده در 24 آذر، 2022 + میدونی کسایی که پست سرت حرف میزنن رو باید چیکارشون بکنی ؟ - چیکار باید بکنی ؟ + چون میسوزه دورت شلوغه باید بهش رحم کنی و بیا اینم بیلاخ من تقدیم به تو بیا بخورش ، این سهمیه تو از منه بیب ! نقل قول
Armin_music ارسال شده در 24 آذر، 2022 ارسال شده در 24 آذر، 2022 16 دقیقه قبل، Anii_tsb گفته است: + میدونی کسایی که پست سرت حرف میزنن رو باید چیکارشون بکنی ؟ - چیکار باید بکنی ؟ + چون میسوزه دورت شلوغه باید بهش رحم کنی و بیا اینم بیلاخ من تقدیم به تو بیا بخورش ، این سهمیه تو از منه بیب ! همین که کاری به کار کسی ندارم، همین که سرم به زندگی خودم گرمه، همین که هر کس هر چی میگه، با احترام ردش میکنم، همین که دقیق میدونم پشت سرم چی میگذره، ولی به روی خودم نمیارم، همین ها دلیل آرامش و قشنگیِ زندگیمه زندگی یعنی همین برای خودمون باشیم و برای خودمون زندگی کنیم.. Armingoudarzi 2 نقل قول
Anii_tsb ارسال شده در 24 آذر، 2022 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2022 3 دقیقه قبل، Armin_music گفته است: همین که کاری به کار کسی ندارم، همین که سرم به زندگی خودم گرمه، همین که هر کس هر چی میگه، با احترام ردش میکنم، همین که دقیق میدونم پشت سرم چی میگذره، ولی به روی خودم نمیارم، همین ها دلیل آرامش و قشنگیِ زندگیمه زندگی یعنی همین برای خودمون باشیم و برای خودمون زندگی کنیم.. Armingoudarzi کار درست رو شما میکنید ، درود بر شما 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .