Anii_tsb ارسال شده در 17 آذر، 2022 ارسال شده در 17 آذر، 2022 کی قراره منو مینی مستر کنید ؟ من همه شرایط ها رو کامل کردم ؟ ولی هیچ کدوم از ادمین های عزیز پاسخگو نیستن من برای مینی مستری باید چیکار کنم ؟ اینکه از صبح ساعت 8 یا 9 اینجام تا شب ساعت 1 و 1 ماه هم از الماس من گذشته ممنون میشم یکی راهنماییم کنه 4 1 نقل قول
Borna ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۶/۲۶ در 19:31، Anii_tsb گفته است: کی قراره منو مینی مستر کنید ؟ من همه شرایط ها رو کامل کردم ؟ ولی هیچ کدوم از ادمین های عزیز پاسخگو نیستن من برای مینی مستری باید چیکار کنم ؟ اینکه از صبح ساعت 8 یا 9 اینجام تا شب ساعت 1 و 1 ماه هم از الماس من گذشته ممنون میشم یکی راهنماییم کنه صبور باش. اینم خودش یکی از گزینه هاست 2 1 نقل قول
Anii_tsb ارسال شده در 8 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2023 4 دقیقه قبل، Borna گفته است: صبور باش. اینم خودش یکی از گزینه هاست اینو خیلی وقته گذاشتم ولی مینی مستر هم نشدم، فکر کنم بیشتر از 2 سال شده که عضوم و بهم مینی مستری رو ندادن با اینکه همه شرایطو داشتم 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 11 فروردین، 2023 ارسال شده در 11 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۶/۲۶ در 19:31، Anii_tsb گفته است: کی قراره منو مینی مستر کنید ؟ من همه شرایط ها رو کامل کردم ؟ ولی هیچ کدوم از ادمین های عزیز پاسخگو نیستن من برای مینی مستری باید چیکار کنم ؟ اینکه از صبح ساعت 8 یا 9 اینجام تا شب ساعت 1 و 1 ماه هم از الماس من گذشته ممنون میشم یکی راهنماییم کنه رسیدگی کنین خو همین دوفرمانروایی باعث این تاخیر ها میشه 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .