lady ارسال شده در 17 مهر، 2022 ارسال شده در 17 مهر، 2022 (ویرایش شده) دانلود رمان تب از پگاه رستمی نام : رمان تب نویسنده : پگاه (P*E*G*A*H) ژانر : عاشقانه ، اجتماعی خلاصه رمان تب : زندگی سه فرد را بیان می کند البرز،پارسا و صدف .دختر و پسری که در پرورشگاه زندگی کرده و بعدها مسیر زندگی شان به یکدیگر گره ی کور می خورد و پسر دیگری که به دلیل مشکلاتش با آن ها همراه می شود. زندگی ای پر از فراز و نشیب و در این میان عشقی شیرین! بخشی از رمان تب : کیف چرم مشکی ام را از دست راست به دست چپ متقل میکنم و دستگیره در را پایین میکشم. منشی به محض دیدنم برمی خیزد و سلام می کند. جوابش را می دهم و به سمت اتاقم می روم. صدایش را می شنوم. – اولین نوبت امروز ده دقیقه است. بدون اینکه بچرخم و نگاهش کنم می پرسم: -به چند نفر وقت دادی؟ -هفت نفر. به ساعتم نگاهی می اندازم و با درماندگی فکر می کنم”هفت نفر که هر کدام چهل و پنج دقیقه وقتم را می گیرند و کلا می شود شش ساعت و الان هم که چهار ساعت است و یعنی.. تا ۱۰ شب درگیرم… درماندگی ام را بروز نمی دهم. -اکی لطفا یه قهوه بیار واسم! بدون شیر و شکر! چشمش را می شنوم و وارد اتاق می شوم. کتم را در می آورم و به جا رختی می زنم.دستی به پیراهنم می کشم.. https://romancafe.ir/دانلود-رمان-تب-از-پگاه-رستمی/ دانلود فایل pdf رمان تب ویرایش شده 17 مهر، 2022 توسط lady 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .