MMD_I ارسال شده در 31 آبان، 2022 ارسال شده در 31 آبان، 2022 (ویرایش شده) NEEDforSPEED:Most Wanted معرفی اجمالی: شما وارد شهر شده اید و می خواهید با پانزده نفر برتر شهر که به اصطلاح Black list نام دارد مسابقه دهید این پانزده نفر تعیین می کنند که چه کسی با چه کسی و در چه زمانی مسابقه دهند و هر چه بالاتر، قدرت بیشتری دارند که برای رقابت با آنها باید مراحل آنها را بروند شما در ابتدا با رازور مسابقه می دهید و او مدعی است که می تواند شما را ببرد و شرط این است برنده ماشین بازنده را بگیرد . اما در مسابقه شما با پنچر می شوید و مسابقه را می بازید و به زندان می افتید و بعد از ازادی می فهمید که رازور با بی ام و ام ۳ شما به بالای بلک لیست رسیده و شما با کمک میا رقیبان را می برید و در نهایت رازور را برده و ماشین خود را پس می گیرید اما میا یک پلیس مخفی است و با کمک شما توانسته بلک لیست را دستگیر کند اما او شما را فراری می دهد و از ان شهر فرار می کنید و بقیه داستان به جنون سرعت کربن می رسد که در سال بعد منتشر شد. ( https://b2n.ir/d56804 ) امتیازهای بازی: متاکریتیک:۸۴از۱۰۰ تصاویر از محیط بازی: ویرایش شده 31 آبان، 2022 توسط MMD_I 2 1 نقل قول
Aylin ارسال شده در 31 آبان، 2022 ارسال شده در 31 آبان، 2022 یادشششش بخیر من اولین بار این بازی و ۱۴ سال پیش نصب کردم و بازی چه خوب بودددد من بازی سرزمین های مرزی و هم پیشنهاد میکنم درسته بالای ۱۸ ساله ولی فوق العاده اس. داشتن گرافیک بالا موسیقی جادویی و داستان زیباش آدمو مجذوب خودش میکنه. Borderlands 1 نقل قول
MMD_I ارسال شده در 31 آبان، 2022 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2022 32 دقیقه قبل، Aylin گفته است: یادشششش بخیر من اولین بار این بازی و ۱۴ سال پیش نصب کردم و بازی چه خوب بودددد من بازی سرزمین های مرزی و هم پیشنهاد میکنم درسته بالای ۱۸ ساله ولی فوق العاده اس. داشتن گرافیک بالا موسیقی جادویی و داستان زیباش آدمو مجذوب خودش میکنه. Borderlands سه نسخشو تجربه کردم و خیلی عالیه نسخه داستان تعاملیش هم خیلی خوشم اومد پیشنهاد میدم Tales from the Borderlands 1 نقل قول
Aylin ارسال شده در 31 آبان، 2022 ارسال شده در 31 آبان، 2022 2 ساعت قبل، MMD_I گفته است: سه نسخشو تجربه کردم و خیلی عالیه نسخه داستان تعاملیش هم خیلی خوشم اومد پیشنهاد میدم Tales from the Borderlands واااای خوووووشبختم پسسسسسس 1 نقل قول
mahan0014 ارسال شده در 2 آذر، 2022 ارسال شده در 2 آذر، 2022 باحاله نیتفور اسپید کربونم خیلی خوبه 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .