Topaz ارسال شده در 15 آبان، 2025 ارسال شده در 15 آبان، 2025 چرا برخی افراد به خواب کمتری نیاز دارند؟ ️برخی افراد به طور طبیعی به خواب کمتری نیاز دارند و میتوانند با ۴ تا ۶ ساعت خواب در شب به خوبی عمل کنند، بدون اینکه احساس خستگی یا مشکلات ناشی از کمخوابی داشته باشند. این افراد بهخاطر جهشهای ژنتیکی خاصی که باعث بهینه شدن کیفیت خوابشان میشود، «خواب کوتاه طبیعی» دارند. ️با این حال، اکثر کسانی که فکر میکنند کمخواب هستند، در واقع دچار کمخوابی مزمن به دلیل فشارهای کاری، اجتماعی یا باورهای نادرست هستند که این وضعیت میتواند به مشکلات جدی سلامت منجر شود. تلاش برای جبران خواب در تعطیلات آخر هفته ممکن است تا حدی به کاهش اثرات منفی کمک کند، اما نمیتواند کامل جایگزین خواب منظم و کافی شود. ️نوسانهای زیاد در زمانبندی خواب میتواند ساعت درونی بدن را مختل کند و بر سلامت عمومی تأثیر منفی بگذارد. 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 16 آبان، 2025 ارسال شده در 16 آبان، 2025 15 ساعت قبل، Topaz گفته است: چرا برخی افراد به خواب کمتری نیاز دارند؟ ️برخی افراد به طور طبیعی به خواب کمتری نیاز دارند و میتوانند با ۴ تا ۶ ساعت خواب در شب به خوبی عمل کنند، بدون اینکه احساس خستگی یا مشکلات ناشی از کمخوابی داشته باشند. این افراد بهخاطر جهشهای ژنتیکی خاصی که باعث بهینه شدن کیفیت خوابشان میشود، «خواب کوتاه طبیعی» دارند. ️با این حال، اکثر کسانی که فکر میکنند کمخواب هستند، در واقع دچار کمخوابی مزمن به دلیل فشارهای کاری، اجتماعی یا باورهای نادرست هستند که این وضعیت میتواند به مشکلات جدی سلامت منجر شود. تلاش برای جبران خواب در تعطیلات آخر هفته ممکن است تا حدی به کاهش اثرات منفی کمک کند، اما نمیتواند کامل جایگزین خواب منظم و کافی شود. ️نوسانهای زیاد در زمانبندی خواب میتواند ساعت درونی بدن را مختل کند و بر سلامت عمومی تأثیر منفی بگذارد. عالی اتفاقا منم کم خوابی زیاد دارم ی کم احساس میکنم صورتم شل شده 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 16 آبان، 2025 مالک ارسال شده در 16 آبان، 2025 6 ساعت قبل، حسین138 گفته است: عالی اتفاقا منم کم خوابی زیاد دارم ی کم احساس میکنم صورتم شل شده ای باواااااا 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 16 آبان، 2025 ارسال شده در 16 آبان، 2025 هم اکنون، Topaz گفته است: ای باواااااا از ساعت 3 پشت فرمون بودم الانم هنوز بیدارم 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 16 آبان، 2025 مالک ارسال شده در 16 آبان، 2025 21 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: از ساعت 3 پشت فرمون بودم الانم هنوز بیدارم سفر بی خطر خدا قوت 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 18 آبان، 2025 ارسال شده در 18 آبان، 2025 در ۱۴۰۴/۵/۲۶ در 01:19، Topaz گفته است: سفر بی خطر خدا قوت قربونت طلا 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .