حسین138 ارسال شده در 16 مرداد ارسال شده در 16 مرداد وقتی با کسی اختلافتون میشه از جملات صحیح استفاده کنید! کاش میفهمیدی چی میگم! من دوست دارم این موضوع رو از زاویه ی دید منم ببینی و درک کنی. من فعلا حوصله هیچیو ندارم، بیخیال بابا امروز یکم بهم ریخته هستم بزار بعدا باهم صحبت میکنیم عزیزم چرا نمیفهمی چی میگم؟ میشه لطفا به حرفام بیشتر دقت کنی! نمیخوای حرف بزنی؟ اگه دوست داشتی من میخوام حرفاتو بشنوم اصلا چی داری میگی؟ لطفا اینقدر زود قضاوت نکن من و شخصیتمو در نظر بگیر. 1 نقل قول
رامین۴۳ ارسال شده در 16 مرداد ارسال شده در 16 مرداد دمکراسی در گفتگو باعث میشه شخص مقابل با متانت و آرامش حرف بزنه 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 16 مرداد مالک ارسال شده در 16 مرداد 57 دقیقه قبل، رامین۴۳ گفته است: دمکراسی در گفتگو باعث میشه شخص مقابل با متانت و آرامش حرف بزنه بشه یا نع نقل قول
رامین۴۳ ارسال شده در 16 مرداد ارسال شده در 16 مرداد 47 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: بشه یا نع بشه نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .