رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

سال‌ ها قبل وقتی طرحم رو تو یه شهرستان مرزی می‌گذروندم یه شب شیفت بودم تو اورژانس بیمارستان که یه پسربچه‌ی حدود ۸–۹ ساله همراه پدرش مراجعه کردن. پدرش گفت چند روزه پسرم گوش‌درد داره و آروم نمی‌گیره. بچه واقعاً از درد به خودش می‌پیچید. همون موقع بین گریه‌هاش گفت: فکر می‌کنم تو گوشم بمب داره منفجر می‌شه. از یه روستای اطراف اومده بودن. وقتی با اتوسکوپ نگاه کردم یه چیز سفید دیدم که تو گوشش داره تکون می‌خوره، با پنس درش آوردم ولی همچنان بچه بی‌قراری می‌کرد.دوباره که نگاه کردم شوکه شدم. چیزی که دیدم واقعاً یکی از عجیب‌ترین چیزایی بود که یه پزشک ممکنه ببینه: گوش بچه پر از لارو بود. واقعاً پر.. تعدادشون از شماره خارج بود.قطره بی‌حسی ریختم تو گوشش و چندتای دیگه رو با پنس درآوردم ولی معلوم بود ماجرا ساده نیست. با متخصص گوش‌ و حلق تماس گرفتم، شرح حال کامل دادم و بچه فوری فرستاده شد واسه تخلیه باقی لارو ها تحت بیهوشی عمومی و بستری و آنتی بیوتیک…

حالا ماجرا چی بود؟ (این مورد رو تو دوران تحصیل نه دیده بودم، نه در موردش خونده بودم و اگه خونده بودم هم قطعا فراموش کرده بودم)

مایازیس گوش (aural myiasis) یه نوع عفونت نسبتاً نادر اما جدیه که توش لارو یا همون کرمِ مگس داخل مجرای گوش رشد می‌کنه. این اتفاق بیشتر تو مناطق گرم و مرطوب یا جاهایی که سطح بهداشت پایینه دیده می‌شه مخصوصاً تو بچه ها، سالمندان یا افرادی که توانایی مراقبت از خودشونو ندارن. مگس‌ها جذب بوی ترشحات یا زخم‌های عفونی می‌شن و تخم‌هاشونو داخل یا نزدیک گوش می‌ذارن. تخم‌ها ظرف چند ساعت تا چند روز تبدیل به لارو می‌شن و شروع می‌کنن به حرکت یا حتی تغذیه از بافت‌های مرده یا زنده گوش. علائمش می‌تونه شامل درد شدید + خارش + ترشح بدبو + احساس حرکت در گوش و تو موارد پیشرفته، آسیب جدی به پرده‌ی گوش یا حتی ساختارهای داخلی‌تر باشه. اگه سریع تشخیص داده نشه و درمان نشه، ممکنه باعث عفونت‌های عمیق‌تر یا کاهش شنوایی دائمی بشه، برای همین تشخیص به‌موقع و تخلیه‌ی کامل لاروها خیلی حیاتیه.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...