رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

مینویسم نامه رو روزی از اینجا میروم

با خیال او ولی تنهای تنها میرووووم

در جوابم شاید او حتی نگوید کیستی

شاید او حتی بگوید لایق من نیستی

می نویسممم

من ک عمری با خیالت زیستم

گاهی از من یاد کن😔

حالا ک دیگر نیستم😥

ارسال شده در

شاید همه چی ایده ال نبود اما دلم ب بودنت خوش بود

شاید همه چی طبق میلمون پیش نرفت اما بودنت برام قوت قلب بود

شاید مسیرامون یکی نبود ولی ازت ممنونم ک بخشی از داستان زندگی من بودی

اثر انگشتت هیچوقت از رو قلب من پاک نمیشه و همیشه برام دوست داشتنی میمونی😔

ارسال شده در

بماند که ندارمت .. بماند که هنوز دلم برایت تنگ است .. بماند که تکه ای از تو در من مانده .. بماند که شبها بیقرارت میشوم .. بماند که هنوز دلم میخواهدت .. بماند که بی تو فقط زنده ام .. بماند که هنوز وقتی باران میبارد، صدایت در گوشم میپیچد .. بماند که نیستی تا آرامم کنی .. بماند که نمیتوانم از ذهنم بیرونت کنم .. همه‌ی اینها بماند در دلم. تو فقط خوب باش ... همین کافیست🙏خداح.............

ارسال شده در

نبودنِ تو فقط یه نبودنِ ساده نیست؛ نبودنِ تو یعنی یه منِ بدونِ تو! منِ بدونِ تو میدونی مثل چیه؟! مثل حسِ تنهایی بچه‌ای ک یادشون رفته بیان دنبالش… مثل حسِ کلافگی بلند شدن تو یه عصر پاییزی ک همه جا تاریکه... مثل حسِ خستگی بعد کابوس دیدن... مثل حسِ غریبیِ روز اول مدرسه... مثل حسِ کافی نبودن تو دوست داشتن یه طرفه… منِ بدون تو مثل یه پازلِ ک یه تیکش گم شده و بدون اون یه تیکه نمیتونه کامل شه و گم میشه در تو و تصمیم ب رفتن میگیره و میره و میره و میره....

ارسال شده در

تو دلت برام تنگ نشد؟ صبحا وقتی بیدار شدی، شبا موقع خواب، نگاه نکردی ببینی من چی گفتم؟ هیچی نگفتنم دلتنگت نکرد؟ دلت نخواست آهنگایی که گوش کردی رو برام بفرستی؟ دوست نداشتی چیزایی که می‌بینی رو نشونم بدی؟ یعنی هیچ اتفاقی نیفتاد که دلت بخواد درباره‌ش باهام صحبت کنی؟ غذای موردعلاقه‌م رو نخوردی که یادم بیفتی؟ تو اصلا نگران حالم نشدی؟ دوست نداشتی بدونی دارم چیکار می‌کنم؟ اطرافم چی می‌گذره و اصلا کجام؟ تو دلت تنگ نشد؟

خداحافظ ای ک کسی نتونست جای تو بیاد حتی خودت 😔

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...