Black_wolf ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2025 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2025 مینویسم نامه رو روزی از اینجا میروم با خیال او ولی تنهای تنها میرووووم در جوابم شاید او حتی نگوید کیستی شاید او حتی بگوید لایق من نیستی می نویسممم من ک عمری با خیالت زیستم گاهی از من یاد کن حالا ک دیگر نیستم 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2025 مالک ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2025 (ویرایش شده) و اما اگر مرگ من فرا رسید ندیدیم بدان ک من در دلم تو را بسیار ارزو کرده بودم ویرایش شده 8 اردیبهشت، 2025 توسط Black_wolf 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2025 مالک ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2025 شاید همه چی ایده ال نبود اما دلم ب بودنت خوش بود شاید همه چی طبق میلمون پیش نرفت اما بودنت برام قوت قلب بود شاید مسیرامون یکی نبود ولی ازت ممنونم ک بخشی از داستان زندگی من بودی اثر انگشتت هیچوقت از رو قلب من پاک نمیشه و همیشه برام دوست داشتنی میمونی نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2025 مالک ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2025 مرا در روز بارانی دفن کنید تا از غم بی کسی ام تنها ابرها برایم گریه کنند 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2025 مالک ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2025 بماند که ندارمت .. بماند که هنوز دلم برایت تنگ است .. بماند که تکه ای از تو در من مانده .. بماند که شبها بیقرارت میشوم .. بماند که هنوز دلم میخواهدت .. بماند که بی تو فقط زنده ام .. بماند که هنوز وقتی باران میبارد، صدایت در گوشم میپیچد .. بماند که نیستی تا آرامم کنی .. بماند که نمیتوانم از ذهنم بیرونت کنم .. همهی اینها بماند در دلم. تو فقط خوب باش ... همین کافیستخداح............. نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2025 مالک ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2025 نبودنِ تو فقط یه نبودنِ ساده نیست؛ نبودنِ تو یعنی یه منِ بدونِ تو! منِ بدونِ تو میدونی مثل چیه؟! مثل حسِ تنهایی بچهای ک یادشون رفته بیان دنبالش… مثل حسِ کلافگی بلند شدن تو یه عصر پاییزی ک همه جا تاریکه... مثل حسِ خستگی بعد کابوس دیدن... مثل حسِ غریبیِ روز اول مدرسه... مثل حسِ کافی نبودن تو دوست داشتن یه طرفه… منِ بدون تو مثل یه پازلِ ک یه تیکش گم شده و بدون اون یه تیکه نمیتونه کامل شه و گم میشه در تو و تصمیم ب رفتن میگیره و میره و میره و میره.... نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2025 مالک ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2025 تو دلت برام تنگ نشد؟ صبحا وقتی بیدار شدی، شبا موقع خواب، نگاه نکردی ببینی من چی گفتم؟ هیچی نگفتنم دلتنگت نکرد؟ دلت نخواست آهنگایی که گوش کردی رو برام بفرستی؟ دوست نداشتی چیزایی که میبینی رو نشونم بدی؟ یعنی هیچ اتفاقی نیفتاد که دلت بخواد دربارهش باهام صحبت کنی؟ غذای موردعلاقهم رو نخوردی که یادم بیفتی؟ تو اصلا نگران حالم نشدی؟ دوست نداشتی بدونی دارم چیکار میکنم؟ اطرافم چی میگذره و اصلا کجام؟ تو دلت تنگ نشد؟ خداحافظ ای ک کسی نتونست جای تو بیاد حتی خودت 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .