poone banoo ارسال شده در 14 مهر، 2024 ارسال شده در 14 مهر، 2024 (ویرایش شده) گر عقل ، پشت حرف دل ، "اما "نمیگذاشت "تردید "، پا به خلوت دنیا نمیگذاشت از خیر "هست و نیست دنیا" به شوق دوست میشد گذشت، وسوسه اما نمیگذاشت! اینقدر اگر معطل پرسش نمیشدم شاید قطار عشق مرا جا نمیگذاشت دنیا مرا فروخت، ولی کاش دست کم چون بردگان مرا به تماشا نمیگذاشت!!! شاید اگر تو نیز به دریا نمیزدی هرگز به این جزیره کسی پا نمیگذاشت گر عقل در جدال جنون مرد جنگ بود ما را در این مبارزه تنها نمیگذاشت ای دل، بگو به عقل که دشمن هم این چنین در خون مرا به حال خودم وا نمی گذاشت ما داغدار بوسه ی وصلیم چون دو شمع ای کاش عشق سر به سر ما نمی گذاشت... فاضل جان نظری ویرایش شده 14 مهر، 2024 توسط poone banoo 6 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 14 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2024 1 دقیقه قبل، poone banoo گفته است: گر عقل ، پشت حرف دل ، "اما "نمیگذاشت "تردید "، پا به خلوت دنیا نمیگذاشت از خیر "هست و نیست دنیا" به شوق دوست میشد گذشت، وسوسه اما نمیگذاشت! اینقدر اگر معطل پرسش نمیشدم شاید قطار عشق مرا جا نمیگذاشت دنیا مرا فروخت، ولی کاش دست کم چون بردگان مرا به تماشا نمیگذاشت!!! شاید اگر تو نیز به دریا نمیزدی هرگز به این جزیره کسی پا نمیگذاشت گر عقل در جدال جنون مرد جنگ بود ما را در این مبارزه تنها نمیگذاشت ای دل، بگو به عقل که دشمن هم این چنین در خون مرا به حال خودم وا نمی گذاشت ما داغدار بوسه ی وصلیم چون دو شمع ای کاش عشق سر به سر ما نمی گذاشت... فاضل جان نظری شاه بیت: دنیا مرا فروخت؛ ولی کاش دست کم چون بردگان مرا به تماشا نمیگذاشت!! .. ای دل، بگو به عقل که دشمن هم این چنین در خون مرا به حال خودم وا نمیگذاشت... 3 نقل قول
Black white ارسال شده در 14 مهر، 2024 ارسال شده در 14 مهر، 2024 قشنگ میگه... ای دل،بگو به عقل که دشمن هم این چنین در خون مرا به حال خودم وا نمیگذاشت... 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 15 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2024 در ۱۴۰۳/۴/۲۴ در 09:39، Black white گفته است: قشنگ میگه... ای دل،بگو به عقل که دشمن هم این چنین در خون مرا به حال خودم وا نمیگذاشت... 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 16 مهر، 2024 ارسال شده در 16 مهر، 2024 در ۱۴۰۳/۴/۲۴ در 04:15، poone banoo گفته است: گر عقل ، پشت حرف دل ، "اما "نمیگذاشت "تردید "، پا به خلوت دنیا نمیگذاشت از خیر "هست و نیست دنیا" به شوق دوست میشد گذشت، وسوسه اما نمیگذاشت! اینقدر اگر معطل پرسش نمیشدم شاید قطار عشق مرا جا نمیگذاشت دنیا مرا فروخت، ولی کاش دست کم چون بردگان مرا به تماشا نمیگذاشت!!! شاید اگر تو نیز به دریا نمیزدی هرگز به این جزیره کسی پا نمیگذاشت گر عقل در جدال جنون مرد جنگ بود ما را در این مبارزه تنها نمیگذاشت ای دل، بگو به عقل که دشمن هم این چنین در خون مرا به حال خودم وا نمی گذاشت ما داغدار بوسه ی وصلیم چون دو شمع ای کاش عشق سر به سر ما نمی گذاشت... فاضل جان نظری لذت بردم نقل قول
poone banoo ارسال شده در 25 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2024 در ۱۴۰۳/۴/۲۶ در 13:20، حسین138 گفته است: لذت بردم شکر و ممنون 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .