Black white ارسال شده در 12 مهر، 2024 ارسال شده در 12 مهر، 2024 جوانی هنرمند فرزانه بود که در وعظْ چالاک و مردانه بود نکونام و صاحبدل و حق پرست خطِ عارضش خوشتر از خطِّ دست قوی در بلاغات و در نحوْ چُست ولی حرف ابجد نگفتی درست یکی را بگفتم ز صاحبدلان که دندان پیشین ندارد فلان برآمد ز سودای من سرخ روی کز این جنس بیهوده دیگر مگوی تو در وی همان عیب دیدی که هست ز چندان هنر، چشم عقلت ببست؟ یقین بشنو از من که روز یقین نبینند بد، مردم نیک بین 4 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 12 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2024 آن شب که دلی بود... به میخانه نشستیم؛ آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب... ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم..! 5 نقل قول
Black white ارسال شده در 13 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2024 (ویرایش شده) منطقی ترین برخورد با احساساتمان پذیرفتن آن هاست ؛ فرار و انکار از هرحسی ، آن را قدرتمند تر و مخرب تر می کند... ویرایش شده 13 مهر، 2024 توسط Black white 2 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 14 مهر، 2024 ارسال شده در 14 مهر، 2024 در ۱۴۰۳/۴/۲۲ در 15:38، Black white گفته است: آن شب که دلی بود... به میخانه نشستیم؛ آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب... ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم..! عزیز من 3 نقل قول
Black white ارسال شده در 14 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2024 5 ساعت قبل، poone banoo گفته است: عزیز من 2 نقل قول
Black white ارسال شده در 5 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2024 درک کردن رو اونایی بلدن که هیچ وقت درک نشدن... 2 نقل قول
Black white ارسال شده در 5 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2024 ... اگر دوستت داشته باشد، می تواند برای پاسخ به دعوت تو برای نوشیدن قهوه، از پاریس به دمشق بیاید؛ و اگر قلبش را به روی تو ببندد، خسته تر از آن است که یک حبه قند با تو بخورد! ... 2 نقل قول
Black white ارسال شده در 6 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2024 من خستهام از آینه از آدمی از آسمان مگر تحملِ یک پرندهی کوچکِ خانهزاد یک پرندهی جامانده از فوج باران خوردهی بیبازگشت تا کجای آسمانِ تمامِ رؤیاهاست "سیدعلی صالحی" ... 2 نقل قول
Black white ارسال شده در 10 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2024 زندگیمون شده سریال... امروز خودشو میبینیم،فردا تکرارشو... 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 10 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2024 کشید دستی بر سرم نقاش سیاه و سفید شد گندم زار بوم آینه ای بود تصویر می کرد جای پای روزگار را بر خستگی چهره ام... 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 18 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2024 وقتایی که تحملِ همہ چیز سخت تر از قبلہ یہ شونهے امن میخوای واسہ گریہ ڪردن، اونقدر گریہ ڪنی ڪہ اشڪات خشڪ بشن اونقدر ڪہ آروم بشه اون جنگے ڪہ تو وجودمونه ... دیگہ زورم بہ هیچے نمیرسه... وقتے میبُرم فقط میشینم یہ گوشہ زانو هامو بغل میگیرم و میرم تو فڪر... دیگہ نہ سرو صدا میڪنم، نہ چیزے رو میشڪونم، نہ داد میزنم، نہ از خونہ میزنم بیرون، نہ عصبے میشم، فقط زُل میزنم بہ یہ گوشه و تو فڪرو خیالام غرق میشم... 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .